Napisano 12 Styczeń 200520 l To mój pierwszy samochód. I zarazem pierwsza pracka tu zamieszczona. Jestem początkujący, więc proszę o wyrozumiałość. Wiem, że model ma dużo wad np.brak wnętrza ;-), ale nie zamierzam juz go poprawiać (zbyt dużo czasu już nad nim spędziłem...). prosiłbym także o porady na temat jak uniknąć tych błedów. Oceniajcie...
Napisano 12 Styczeń 200520 l Dla mnie jest ok .. imo fajne materialy i oswietlenie dopelnily by troszke to autko .. Mam nadzieje ze nastepnym razem sie poprawisz :) cu
Napisano 12 Styczeń 200520 l Yyyy z czego on ma szyby? z czarnej tektury?;) nawet nawet jak na pierwszy samochód pzdr.
Napisano 12 Styczeń 200520 l calkiem nie zle jak na pierwsza pracke, ja byl tylko zmienil lakier jezeli nic wiecej nie chcesz zmieniac. a na przyszlosc pamietaj ze w szczegółach tkwi piękno ;) pozdrawiam
Napisano 12 Styczeń 200520 l Dla mnie ok :P. Jak na pierwszy model to nie jest zle, ba - jest dobrze :P. Lepsze materialy i oswietlenie - model z pewnoscia juz bedzie inaczej wygladal. Pokaz siateczke z ms i bez :). Pzdr
Napisano 12 Styczeń 200520 l Same superlatywy ? Chłopak się "rozpuści" Ja z konstruktywną krytyką. Dlaczego ten wozik nie ma wnętrza !!! ;)
Napisano 13 Styczeń 200520 l conraderro ma racje trzeba po nim troszku pojechac bo sie rozpusci, ja myle ze jak n apierwsza pracke nie jest zle, tylko musisz popracowac nad teksturowaniem przedewszystkim szyb nie koniecznie musisz robic od razu wnetrze wystarczy ze zrobisz fachowe ciemne szyby uzywajac chocby raytracu. Powodzenia heheh :)