Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To mój pierwszy samochód. I zarazem pierwsza pracka tu zamieszczona.

Jestem początkujący, więc proszę o wyrozumiałość. Wiem, że model ma dużo wad np.brak wnętrza ;-), ale nie zamierzam juz go poprawiać (zbyt dużo czasu już nad nim spędziłem...). prosiłbym także o porady na temat jak uniknąć tych błedów.

Oceniajcie...

final_small.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dla mnie jest ok ..

imo fajne materialy i oswietlenie dopelnily by troszke to autko ..

Mam nadzieje ze nastepnym razem sie poprawisz :)

cu

Napisano

Wroze ci dobra przyszlosc jak to jeden z twoich pierwszych projektow :D

Napisano

Yyyy z czego on ma szyby? z czarnej tektury?;) nawet nawet jak na pierwszy samochód pzdr.

Napisano

calkiem nie zle jak na pierwsza pracke, ja byl tylko zmienil lakier jezeli nic wiecej nie chcesz zmieniac.

a na przyszlosc pamietaj ze w szczegółach tkwi piękno ;)

pozdrawiam

Napisano

Dla mnie ok :P. Jak na pierwszy model to nie jest zle, ba - jest dobrze :P. Lepsze materialy i oswietlenie - model z pewnoscia juz bedzie inaczej wygladal. Pokaz siateczke z ms i bez :). Pzdr

Napisano

Same superlatywy ? Chłopak się "rozpuści" Ja z konstruktywną krytyką. Dlaczego ten wozik nie ma wnętrza !!! ;)

Napisano

conraderro ma racje trzeba po nim troszku pojechac bo sie rozpusci, ja myle ze jak n apierwsza pracke nie jest zle, tylko musisz popracowac nad teksturowaniem przedewszystkim szyb nie koniecznie musisz robic od razu wnetrze wystarczy ze zrobisz fachowe ciemne szyby uzywajac chocby raytracu. Powodzenia heheh :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności