Ania Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 jest to kucharka z "comedy of errors" shakespeara (komedia omylek). czeka z walkiem na nazeczonego, ktory sie zachowal nieodpowiednio. niecaly dzien roboty.
polka dot Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 ten bump jest brzydki.. cala wyglada jak z plasteliny i material ciucha nie ma 2-sided no i nie sprawia wrazenia wscieklej na meza - raczej jakby chciala go tym walkiem poglaskac ;) pozdrawiam
Ania Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Napisano 13 Styczeń 2005 no nie wiem jak ty, ale jak ja planuje kogos pobic walkiem to mam z tego ucieche na sama mysl. 2-sided zapomnialam, teraz jest.
reVis Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 Zaiste radosne... dobrze, że na razie nie ma kto tak na mnie czekac, ale swoją drogą i tak nie ma potrzeby :-P
Van dArc Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 Bardzo mi się podobają twoje pomysły Aniu. Co do tej pracki, to chciałbym zobaczyc tego pana, na którego czeka ta przeurocza pani.
Piotr Dobosz Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 fajny pomysl:) tylko cos z jej policzkami nie tak albo mi sie wydaje:( ale ogolnie bardzo mi sie podoba:) pozdrawiam serdecznie
Marcin Y Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 przydałby się podpis pod tekstem jakie dzieło. Byłoby wiadomo bez komentarza i uciecha większa przy odnajdywaniu ;)
dom_in Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Aniu!!! ja tam na forum jestem od niedawna i moze sie jeszcze nie znam :P. Ale naprawde Uwielbiam ogladac Twoje prace. Masz talen i wykozystujesz go sobie tak jak ci sie to zewnie podoba... i tak trzymac. PIERWSZA KLASA. Wielkie Pozdro.
sartr Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Nie no,bez przesady. Pracka sympatyczna ale na pierwszą klase to dziewczyna dopiero zasłuży...
Rekomendowane odpowiedzi