Napisano 13 Styczeń 200520 l jest to kucharka z "comedy of errors" shakespeara (komedia omylek). czeka z walkiem na nazeczonego, ktory sie zachowal nieodpowiednio. niecaly dzien roboty.
Napisano 13 Styczeń 200520 l ten bump jest brzydki.. cala wyglada jak z plasteliny i material ciucha nie ma 2-sided no i nie sprawia wrazenia wscieklej na meza - raczej jakby chciala go tym walkiem poglaskac ;) pozdrawiam
Napisano 13 Styczeń 200520 l Autor no nie wiem jak ty, ale jak ja planuje kogos pobic walkiem to mam z tego ucieche na sama mysl. 2-sided zapomnialam, teraz jest.
Napisano 13 Styczeń 200520 l Zaiste radosne... dobrze, że na razie nie ma kto tak na mnie czekac, ale swoją drogą i tak nie ma potrzeby :-P
Napisano 13 Styczeń 200520 l Bardzo mi się podobają twoje pomysły Aniu. Co do tej pracki, to chciałbym zobaczyc tego pana, na którego czeka ta przeurocza pani.
Napisano 13 Styczeń 200520 l fajny pomysl:) tylko cos z jej policzkami nie tak albo mi sie wydaje:( ale ogolnie bardzo mi sie podoba:) pozdrawiam serdecznie
Napisano 14 Styczeń 200520 l przydałby się podpis pod tekstem jakie dzieło. Byłoby wiadomo bez komentarza i uciecha większa przy odnajdywaniu ;)
Napisano 22 Styczeń 200520 l Aniu!!! ja tam na forum jestem od niedawna i moze sie jeszcze nie znam :P. Ale naprawde Uwielbiam ogladac Twoje prace. Masz talen i wykozystujesz go sobie tak jak ci sie to zewnie podoba... i tak trzymac. PIERWSZA KLASA. Wielkie Pozdro.
Napisano 22 Styczeń 200520 l Nie no,bez przesady. Pracka sympatyczna ale na pierwszą klase to dziewczyna dopiero zasłuży...