mikrobix Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 witam, to mój pierwszy modelik pod grę, ale chyba się nie nada bo popelniłem pare błędów technicznych podczas modelowania mam pytanie czy do gier model musi być jako mesh? ja zrobiłem poly....
Edi Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 nio modelik fajny, choć jak na moje troszku zbyt kolorowy. Oto moja wersja tego samego :) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=178565#post178565i z tego co widze na tym forum to nie jestes jedyny ktory zrobil ten model. Szkoda tylko ze jak dotad firma sie do nikogo nie odezwala. Ale modelik jak najbardziej mnie sie widzi.
mikrobix Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Napisano 13 Styczeń 2005 hehe do mnie sie odezwałą, ale jak wspomniałem wydaje mi się że mój modelki wywali się jak go na enginie bedą próbować :) ale następny bedzie lepsz ( mam nadzieję że starczy mi cierpliwości bo robiłem to chyba z tydzień...)
Edi Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 No to w takim razie zwracam honor i życzę powodzenia w dalszym modelowaniu. Trzymaj się.
mikrobix Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Napisano 13 Styczeń 2005 śmieje się bo to "ironia losu" nie wiem jak twój modelik stoi technicznie, ale ja konsultowałem mój ze znajomym , i mówił że nie zadziała....więc zwrot honoru jest zbędny firma dopiero go ma testować wiec nie chce mówić "hop"
Predator Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 robiles test dla L'art??? :] modelik prawie dobry wiezyczke skopales :] troszke.no i texturki jeszcze do poprawy..
mikrobix Napisano 14 Styczeń 2005 Autor Napisano 14 Styczeń 2005 robiles test dla L'art??? :] modelik prawie dobry wiezyczke skopales :] troszke.no i texturki jeszcze do poprawy.. tak to dla l'art, co skopałem? pod względem konstrukcji jest wierna orginałowi, co prawda jest wersja z "kołnierzem w tylnej części" ale jest też opcja bez. jeśli masz na myśli wystający romb w przedniwj częścipo po stronie "bez wyrzutni rakiet" to niestety właśnie tak powinno to wyglądać. Inne moedle tego czołgu nie zawierają tego detalu.... ich błąd. ta część jest wysunięta ponieważ pod spodem jest otwór przez który automat wywala łuski, ale nie jestem TAK pewien co do funkcji jak do KSZTAŁTU. Polecam potównanie z dokładnym bluprintem...
arcade Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 heja! ja mam pytanko takie może trochę od czapy: gdzie znajdujecie takie konkursy na modele low poly? Może też bym spróbował swoich sił? Pozdrawiam!
Łukasz Burnet Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 oo skad takie refki wziales ? :) ja tez bradleya robilem ale jakos milczą :P ;) pozdro
mikrobix Napisano 14 Styczeń 2005 Autor Napisano 14 Styczeń 2005 do mnie sie odezwali bo nie załączyłem za pierwszym razem tekstury do siatki :)
mikrobix Napisano 14 Styczeń 2005 Autor Napisano 14 Styczeń 2005 a rys. tech już nie pamiętam, było trudno, ale wszystko - google
Łukasz Burnet Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 w kazdym razie gratulacje i powodzonka - zapewne 10 modeli przed Toba zahartuj ducha na ten okres :)
Gość HUSKY Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 hep fajny low poly tylko zbyt kolorywy. i mogłbys dac troszke wiekszego screena bo bym sobie popatrzył dokładniej.
tomek Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 popraw textury albo pokaz bez bo teraz nicnie widac !
Rekomendowane odpowiedzi