Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki bardzo SID[lol] A te paznokcie to zrobiłem osobno tylko ze pozniej je polaczylem ale chyba masz racje nie bede tego w taki sposob laczyl. Wieczorem powinienem cos zamiescic. Pozdrofka!!

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ciesze sie ze ci sie podoba , jak cos to ja zawsze do usług przyjacielu :) , ciesze sie tez ze skorzystałes z mojej rady [piwo] [piwo]

Napisano

hej songo (zwazywszy na moj nick powinienem napisac \"tato\"), co studiujesz? tak z ciekawości pytam , bo wczesnij pisales ze nie masz czasu na modelowanie przez studia, JA TEZ..

Napisano

nareszcie!! Najmocniej przepraszam ze nie bylo zadnych updatów ale mialem straszne problemy ze sprzetem. Najpierw padł mi komp a pozniej jak wszycho zrobilem to nie moglem sie zalogowac na te strone!! Probowalem wszystkiego wysylalem zapytania o haslo i lipa. Zalozylem sobie nawet inne konto i tez lipa. Nie wiem co stalo sie teraz ale nareszcie sie udalo!!

Napisano

Mystic \"synu mój\" :) studiuje inżynierię komputerową chociaż chodzą słuchy ze maja mi zmienic nazwe na informatyka :). A specjalizacje wybralem sobie sieci komputerowe bo grafika to u nas taka kicha ze tylko autocad i photoshop :(. Doksztalacam sie wiec w Max\'ie sam :). Ale slyszalem ze w Poznaniu jest taka szkola ze przez caly rok jedyny przedmiot to Max :). Jezeli to prawda to moze jak skoncze te studia i zaczne robic magisterke to moze sie blizej ta szkola zainteresuje. Niedlugo zamieszcze update. Milo byc znowu z wami :D [piwo]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności