convict Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 Heh. Jak widze te fotki innych to wystyd mi umieszczać tą moją! Jest to moja pierwsza fotka którą umieściłem w necie :](te scena pod wodą). Wrzucam też jeszcze jedną troche starszą prace :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 co do pierwszego obrazka to brakuje detali i gryzie powtarzalnosc roslinnosci ale zle tez nie jest ;) a co do drugiego to co to jest, skad ten dziwny niebieski i dlaczego takie brzydkie mapowanie na tych cylindrach ;) ps. dobrze ze od poczatku trenujesz tekstury - to postawa dobrego rendera ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
convict Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2005 A niewiem dlaczego są takie brzydkie :] Było to dawno(jakieś 0,5 roku temu). Miało to wyjść jakieś wrota z poświatą od środka ale jakoś coś zwaliłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 Zmień temat na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webmaster Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 Ale Leru idzie po kolei od góry "nowe posty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1712 Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 z tymi teapotami to fajnie wymyslone ale jakbys dodal troche wiecej detali to napewno lepiej by to wygladalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 na fotkę to mi nie wygląda ;p Szczególnie te standartowe tekstury maksa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Skądś znam te tekstury.... :]. Na początek nie jest tak źle w końcu kiedys (chyba) każdy składał box do boxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 brawo za fotorealistyczność tej "fotki":PPPPPPPPPPPPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi