lukasz Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 taka kobieca głowka w ramach ćwiczeń malowania textur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 bardzo podobaja mi sie proporcie ;) wyglada jak kobieta a nie jak mutant - szkoda tylko ze ucho tak brutalnie ucięte.. co do tekstury to tez jest ladna tylko ta czerwien za czerwona i strasznie sie gryzie z jasnym fioletem na oczkach ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 model ladny.ta czerwien mi sie nie podoba. i tekstura jest nalozona tak ze sprawia wrazenie troche powyciaganej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 ma coś w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2005 z mapowniem to racja..troche się pospieszyłem i potem rzeczywiscie się textura powyciągała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi