Webmaster Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 Sorka że pytam ale nigdy nie używałem pluginuów i nie wiem jak one działają. Może ktoś mi to wyjaśnić ?? :]
Webmaster Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Napisano 15 Styczeń 2005 Już 10 osób tu było i nikt nie zna odpowiedzi....
Marcin Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 http://www.tlen.pl/docs/pluginy.html kolejny w gorącej wodzie kąpany ... i ty chciales miasto robic ...
acre117 Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 Najprościej mówiąc pluginy to dodatki do programów, które rozszerzają go o dodatkowe funkcje. Powiedz dokładniej o jaki plugin Ci chodzi??:]
Webmaster Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Napisano 15 Styczeń 2005 Marcin po patrz tlko ty znasz odpowiedz na to niby łatwe pytanie :]
Marcin Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 ostatni raz na nadgorliwosc odpowiadam ... :| wpisalem w google "co to są pluginy" takie trudne ? zacznij uzywac umiejetnosci szukania ... jesli takową posiadasz
sikham Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 glue służy do symulowania płynów tu masz info http://www.3daliens.com/ ps. Marcin uspokuj sie troche ok ?
Webmaster Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Napisano 15 Styczeń 2005 Marcin zawsze po wszystkich jeżdzi, a nic nie powie, tylko że przeczytaj sobie w help,
Marcin Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 zawsze po kazdym ;] bo cie na gg zablokowalem za nadgorliwosc ? ze odsylam do helpa w tak prostych sprawach ? wybacz ale mam co innego do roboty i jakos nic ci nie bedzie jak sam zaingerujesz w swoją edukacje choc w malym stopniu koniec tematu .. nie mam zamiaru sie z nikim klucic
Webmaster Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Napisano 15 Styczeń 2005 zawsze po kazdym ;] bo cie na gg zablokowalem za nadgorliwosc ? ze odsylam do helpa w tak prostych sprawach ? wybacz ale mam co innego do roboty i jakos nic ci nie bedzie jak sam zaingerujesz w swoją edukacje choc w malym stopniu koniec tematu .. nie mam zamiaru sie z nikim klucic Chyba nie mnie zablokowałeś tylko kogo innego ale to szczegół :]
Bilay Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 przyznam że Marcin to osoba lekko mówiąc wybuchowa :) ale w wielu przypadkach ma racje; a ten tutaj jest tego dowodem. Zeby pytac o takie rzeczy jak "plagin" to juz chyba szczyt lenistwa. Zastanawiam sie tylko skąd natrzepałeś 147 postów webmasterze? no offense, powodzenia w poszerzaniu wiedzy
Webmaster Napisano 18 Styczeń 2005 Autor Napisano 18 Styczeń 2005 Tak dokładnie to 164 ale to mały szczegół :) A sam nie wiem skąd tyle mam ;)
F/X Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 O takie rzeczy pytaj się na priva albo na gg, bo na forum zamiast coś dostać to będziesz zjechany
sartr Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 to niedługo ludzie już wogóle nie będą pytać bo wszystko zostało gdzieś, kiedyś powiedziane:)wyluzujcie troche.....co wam zależy i przeszkadza żektoś sie spytał co to jest plugin???
Rekomendowane odpowiedzi