Napisano 15 Styczeń 200520 l Sorka że pytam ale nigdy nie używałem pluginuów i nie wiem jak one działają. Może ktoś mi to wyjaśnić ?? :]
Napisano 15 Styczeń 200520 l http://www.tlen.pl/docs/pluginy.html kolejny w gorącej wodzie kąpany ... i ty chciales miasto robic ...
Napisano 15 Styczeń 200520 l Najprościej mówiąc pluginy to dodatki do programów, które rozszerzają go o dodatkowe funkcje. Powiedz dokładniej o jaki plugin Ci chodzi??:]
Napisano 15 Styczeń 200520 l Autor Marcin po patrz tlko ty znasz odpowiedz na to niby łatwe pytanie :]
Napisano 15 Styczeń 200520 l ostatni raz na nadgorliwosc odpowiadam ... :| wpisalem w google "co to są pluginy" takie trudne ? zacznij uzywac umiejetnosci szukania ... jesli takową posiadasz
Napisano 15 Styczeń 200520 l glue służy do symulowania płynów tu masz info http://www.3daliens.com/ ps. Marcin uspokuj sie troche ok ?
Napisano 15 Styczeń 200520 l Autor Marcin zawsze po wszystkich jeżdzi, a nic nie powie, tylko że przeczytaj sobie w help,
Napisano 15 Styczeń 200520 l zawsze po kazdym ;] bo cie na gg zablokowalem za nadgorliwosc ? ze odsylam do helpa w tak prostych sprawach ? wybacz ale mam co innego do roboty i jakos nic ci nie bedzie jak sam zaingerujesz w swoją edukacje choc w malym stopniu koniec tematu .. nie mam zamiaru sie z nikim klucic
Napisano 15 Styczeń 200520 l Autor Marcin napisał: zawsze po kazdym ;] bo cie na gg zablokowalem za nadgorliwosc ? ze odsylam do helpa w tak prostych sprawach ? wybacz ale mam co innego do roboty i jakos nic ci nie bedzie jak sam zaingerujesz w swoją edukacje choc w malym stopniu koniec tematu .. nie mam zamiaru sie z nikim klucic Chyba nie mnie zablokowałeś tylko kogo innego ale to szczegół :]
Napisano 15 Styczeń 200520 l przyznam że Marcin to osoba lekko mówiąc wybuchowa :) ale w wielu przypadkach ma racje; a ten tutaj jest tego dowodem. Zeby pytac o takie rzeczy jak "plagin" to juz chyba szczyt lenistwa. Zastanawiam sie tylko skąd natrzepałeś 147 postów webmasterze? no offense, powodzenia w poszerzaniu wiedzy
Napisano 18 Styczeń 200520 l Autor Tak dokładnie to 164 ale to mały szczegół :) A sam nie wiem skąd tyle mam ;)
Napisano 18 Styczeń 200520 l O takie rzeczy pytaj się na priva albo na gg, bo na forum zamiast coś dostać to będziesz zjechany
Napisano 19 Styczeń 200520 l to niedługo ludzie już wogóle nie będą pytać bo wszystko zostało gdzieś, kiedyś powiedziane:)wyluzujcie troche.....co wam zależy i przeszkadza żektoś sie spytał co to jest plugin???