Napisano 16 Styczeń 200520 l Witam serdecznie :] Znajomy czolg wraca . Model ukonczony jakis czas temu z braku czasu dalsza praca idzie jak moze , zawsze to jakos do przodu . pod wskazanym linkiem znajduja sie renderki czolgu + propozycje texy kokpitu obecnie pracuje nad dalszymi texami no i scenka . Kosmetyczne sprawy w czolgu typu wycentrowanie ustawienia gasiennic wzgledem czolgu zrobie na koncu :] to tyle. Odnosnik do watku z efektami pracy Pozdrawiam.
Napisano 16 Styczeń 200520 l bardzo ladne, bardzo szczegolowe, gratulacje ;) a textura moim zdaniem #3 najlepisza ;)
Napisano 16 Styczeń 200520 l witam, model robi wrazenie - bardzo szczegolowy. mi najbardziej podoba sie ta propozycja tekstury: http://www.gorzow.mm.pl/~ziomseb/work/texy/15.jpg pozdrawiam i powodzenia!
Napisano 16 Styczeń 200520 l Autor juz niby koncept sceny mam teraz tylko chwilke czasu po sesji zlapie i biore sie ostro do dziela :]
Napisano 17 Styczeń 200520 l taaa powodzenia rywalu, troszke bym te textury dopracowal bo jakby rozmazane i malo w niej detalu. Reszta spoko ziom, ciekawe jak sobie ze scena poradzisz bo ja nie dalem rady przy 1 podejsciu i roobie textury czolgu....Wlasnie skonczylem robic bok czolgu hyh o 2:06. Tak samo jak Ty mam malo czasu (tylko 2 tygodnie ferii - teraz albo nigdy) wiec tymardziej robi sie ciekawe. Zycze Ci zebys skonczyl projekt, nie wazne z jakim rezultatem. Powodzenia i pozdrawiam.