Marduk Napisano 16 Styczeń 2005 Napisano 16 Styczeń 2005 To moje początki z tabletem... strasznie mam chaotyczny sposób "mazania" posiedziałem nad tym już troche, ale coś czuje, że jeszcze posiedze co najmniej dwa razy tyle...
kolegaalek Napisano 16 Styczeń 2005 Napisano 16 Styczeń 2005 eee, superaśnie! Kto powiedział, że chaotyczne mazanie jest złe?
Marduk Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Napisano 17 Styczeń 2005 Chodzi o proporcje głowa/szyja - reszta tułowia? Jeśli tak to próbowałem to poprawić, ale nie da rady już zrobić tego tak, żeby sensownie wyglądało... Zastanawiam się dlaczego wszyscy "Marduk" kojarzą tylko z zespołem... mitologia Babilońska się kłania... oni przecież też to skądś musieli zaczerpnąć...
PPK Napisano 17 Styczeń 2005 Napisano 17 Styczeń 2005 Alez ja dobrze wiem skad pochodzi nazwa zespolu tego jak i wielu innych ... mah-duk'u or something ;)
Marduk Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Napisano 17 Styczeń 2005 Dobra a tymczasem zabrałem się za mazanie dalszego planu... troche mi ta mgła nie wychodzi, ale może coś z tego będzie...
PPK Napisano 17 Styczeń 2005 Napisano 17 Styczeń 2005 wlasnie wracajac do temau ... rece za dlugie nogi za krotkie .. szyj tez odrobine za dluga chyba to tyle o dlugosciach wszelkich ; ]
Marduk Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Napisano 17 Styczeń 2005 Spokojnie spokojnie ...nad tymi długościami będę jeszcze pracował... a szyii to byś chyba na początku nie chciał oglądać (była jeszcze dłuższa niż teraz :P )
lumaq Napisano 17 Styczeń 2005 Napisano 17 Styczeń 2005 Ależ ta babka ma kaprawe oczka:D Dopracuj to i bedzie git
Marduk Napisano 18 Styczeń 2005 Autor Napisano 18 Styczeń 2005 Nie miałem dziś za dużo czasu, zeby się w tym pobawić... zacząłem prawą dłoń, ale jakoś mi kciuk nie wyszedł, poza tym trzeba będzie japrzyciemnić...:/
Marduk Napisano 20 Styczeń 2005 Autor Napisano 20 Styczeń 2005 Coś ciężko mi to idzie :/ Cośmi się wydaje, zę tego nie skończę... a na chwilę obecna wygląda jak wygląda...
Baldack Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 mi tam sie podaoba ale ja nie inetresuje sie 2d.... znaczy ineresuje sie rysowaniem ale nie na compie ale pracuj moze cos z tego wyjdzie
Rekomendowane odpowiedzi