Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To moje początki z tabletem... strasznie mam chaotyczny sposób "mazania" posiedziałem nad tym już troche, ale coś czuje, że jeszcze posiedze co najmniej dwa razy tyle...

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Chodzi o proporcje głowa/szyja - reszta tułowia? Jeśli tak to próbowałem to poprawić, ale nie da rady już zrobić tego tak, żeby sensownie wyglądało...

Zastanawiam się dlaczego wszyscy "Marduk" kojarzą tylko z zespołem... mitologia Babilońska się kłania... oni przecież też to skądś musieli zaczerpnąć...

Napisano

Alez ja dobrze wiem skad pochodzi nazwa zespolu tego jak i wielu innych ... mah-duk'u or something ;)

Napisano
  • Autor

Dobra a tymczasem zabrałem się za mazanie dalszego planu... troche mi ta mgła nie wychodzi, ale może coś z tego będzie...

Napisano

wlasnie wracajac do temau ... rece za dlugie nogi za krotkie .. szyj tez odrobine za dluga chyba to tyle o dlugosciach wszelkich ; ]

Napisano
  • Autor

Spokojnie spokojnie ...nad tymi długościami będę jeszcze pracował... a szyii to byś chyba na początku nie chciał oglądać (była jeszcze dłuższa niż teraz :P )

Napisano
  • Autor

Nie miałem dziś za dużo czasu, zeby się w tym pobawić... zacząłem prawą dłoń, ale jakoś mi kciuk nie wyszedł, poza tym trzeba będzie japrzyciemnić...:/

Napisano
  • Autor

Coś ciężko mi to idzie :/ Cośmi się wydaje, zę tego nie skończę... a na chwilę obecna wygląda jak wygląda...

Napisano

mi tam sie podaoba ale ja nie inetresuje sie 2d....

znaczy ineresuje sie rysowaniem ale nie na compie

ale pracuj moze cos z tego wyjdzie