January 16, 200521 yr To moje początki z tabletem... strasznie mam chaotyczny sposób "mazania" posiedziałem nad tym już troche, ale coś czuje, że jeszcze posiedze co najmniej dwa razy tyle...
January 17, 200521 yr Author Chodzi o proporcje głowa/szyja - reszta tułowia? Jeśli tak to próbowałem to poprawić, ale nie da rady już zrobić tego tak, żeby sensownie wyglądało... Zastanawiam się dlaczego wszyscy "Marduk" kojarzą tylko z zespołem... mitologia Babilońska się kłania... oni przecież też to skądś musieli zaczerpnąć...
January 17, 200521 yr Alez ja dobrze wiem skad pochodzi nazwa zespolu tego jak i wielu innych ... mah-duk'u or something ;)
January 17, 200521 yr Author Dobra a tymczasem zabrałem się za mazanie dalszego planu... troche mi ta mgła nie wychodzi, ale może coś z tego będzie...
January 17, 200521 yr wlasnie wracajac do temau ... rece za dlugie nogi za krotkie .. szyj tez odrobine za dluga chyba to tyle o dlugosciach wszelkich ; ]
January 17, 200521 yr Author Spokojnie spokojnie ...nad tymi długościami będę jeszcze pracował... a szyii to byś chyba na początku nie chciał oglądać (była jeszcze dłuższa niż teraz :P )
January 18, 200521 yr Author Nie miałem dziś za dużo czasu, zeby się w tym pobawić... zacząłem prawą dłoń, ale jakoś mi kciuk nie wyszedł, poza tym trzeba będzie japrzyciemnić...:/
January 20, 200521 yr Author Coś ciężko mi to idzie :/ Cośmi się wydaje, zę tego nie skończę... a na chwilę obecna wygląda jak wygląda...
January 20, 200521 yr mi tam sie podaoba ale ja nie inetresuje sie 2d.... znaczy ineresuje sie rysowaniem ale nie na compie ale pracuj moze cos z tego wyjdzie