karluk Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 wiatm stare pracki - - piszcie co poprawic pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 ehhh jakie pracki?? najpierw wstaw jakies obrazki :D edit: oo teraz widze:D najlepsze to pracka nr1 i nr4 czyli pierwsza i czwarta srodkowe kuleja:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karluk Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2005 juz lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 poza tymi egipskimi cyz jakie one tam sa budowlami to reszta mi sei osobiście niepodoba, ale niebierz tego az tak do siebie :D - nie są złe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 najlwpszy ten ludek chociaz jakis taki low:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 przy ludziku tekstura sie porozciagnela. lazienka mi sie nie podoba, ani to czyste ani brudne, tylko chaotyczne, i co to za firana zwisa do wanny. meduzy zbyt kanciaste i material zmien. meduzy w powietrzu - no moze to jednak nie meduzy. nie wiem co to jest, ale nie wyglada zle, tylko materialy dopracuj, szczegolnie wode. swiatynia mi sie podoba najbardziej, ale zmienilabym kolor swiatla na bardziej szarawy/bezowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 to nie meduzy tylko kamienne bomby, czyz nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snoobi Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 W każdej z tych prac brakuje tego czegoś... Moze za mało detali, moze tekstury niezbyt... ale mimo wszystko nie jest źle... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi