Gość eax Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 Temat: Wyscig formula vs MIG 20 :D, kawalek lotniska, bolid F1 a za nim startujacy mig. Mam duzo czasu i duzo roboty ale temat wolalem sobie zaklepac ;)
nielot007 Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 eax88--> hyhy:) ciekawe czemu wyscig bedzie na lotnisku a nie na torze??;)
illy Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 eax88: a chciales zapomniane miejsce robic z tego co pamietam ;]
Gość eax Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 a kto powiedzial ze nie bede robil jeszcze zapomnianych miejsc :> chyba zaraz zaloze nowy watek wlasnie z tym drugim tematem ;)
lpshinoda Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 swietny pomysl, kiedys podobny test byl przeprowadzany, Dodge Viper RST/10 kontra F16, Dodge wygral o milisekundy:):):), powodzenia, juz nie moge doczekac sie rezultatow
sikham Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 powodzenia tylko nie tuninguj f16 w hondzie beat też miał być "lekki" :D
Wiśnia Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 lpshinoda---> tak na marginesie / w wyścigu odrzutowca z viperem, wygrał odrzutowiec... :] na początku było wyrównanie, ale jak samolocikowi załączyła się pełna moc, zwykły benzynowiec nie miał szans, ale w końcu nie o tym wątek. eax88---> dobra wizja, chociaż szczerze mówiąc wolałbym zamiast formuły, jakiegoś kilkutysięczno-konnego DRAG'a, miał by większe szanse:D:D:D Powodznia!!!
Predator Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 siemka Eax :] pomysl mi sie bardzo podoba teraz wykonaj prace rownie idealnie jak podeles decyzje o uczestnictwie w challengu :) i bedzie duzy sukces :] Czekam na pierwsze efekty. Pozdrawiam.
nielot007 Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 po co jakas super maszyna maluszek nasz ukochany chyba by wystarczyl oczywiscie po lekkim (malutkim) tuningu:D:D
Gość eax Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 sikham LOL, w hondzie byla tylko lotka i felgi eXtremalne ;) to chyba nie jest duzo :D, do roboty wezme sie jak skoncze maybacha(tj. tydzien, dwa) i chyba jednak zostane przy ferrari schumacher'a, jakos pojedynek malca z migiem mi sie nie widzi :]
lpshinoda Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 Wiśnia wybacz mi ten blad, nie bardzo pamietalem kto wygral, ale wydawalo mi sie ze Viper, ale to nie wazne czekamy na pierwsze renderki powodzenia
Dejot Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 ale pojedynek schumachera w f1 z odrzutowcem juz byl. odzrutowiec najpierw zremisowal na krotkim dystansie a potem wygral na dluzszym. jaki to byl odrzutowiec to nie wiem. na pewno sa gdzies fotosy z tego. a moze dac jakas super bryczke typu bugatti verion albo ktroes z ferrari
Gość eax Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 hmm no w sumie to tez nie glupie z tymi veyronami, a moze Alfa brera, albo jakis projekt italdesign, a moze ... jeszcze cos wymysle (to chyba na Top Gear byl ten wyscig ;))
Rekomendowane odpowiedzi