Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Temat: Wyscig formula vs MIG 20 :D, kawalek lotniska, bolid F1 a za nim startujacy mig. Mam duzo czasu i duzo roboty ale temat wolalem sobie zaklepac ;)

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

eax88: a chciales zapomniane miejsce robic z tego co pamietam ;]

Napisano

a kto powiedzial ze nie bede robil jeszcze zapomnianych miejsc :> chyba zaraz zaloze nowy watek wlasnie z tym drugim tematem ;)

Napisano

swietny pomysl, kiedys podobny test byl przeprowadzany, Dodge Viper RST/10 kontra F16, Dodge wygral o milisekundy:):):), powodzenia, juz nie moge doczekac sie rezultatow

Napisano

powodzenia tylko nie tuninguj f16 w hondzie beat też miał być "lekki" :D

Napisano

lpshinoda---> tak na marginesie / w wyścigu odrzutowca z viperem, wygrał odrzutowiec... :] na początku było wyrównanie, ale jak samolocikowi załączyła się pełna moc, zwykły benzynowiec nie miał szans, ale w końcu nie o tym wątek.

eax88---> dobra wizja, chociaż szczerze mówiąc wolałbym zamiast formuły, jakiegoś kilkutysięczno-konnego DRAG'a, miał by większe szanse:D:D:D

Powodznia!!!

Napisano

siemka Eax :] pomysl mi sie bardzo podoba teraz wykonaj prace rownie idealnie jak podeles decyzje o uczestnictwie w challengu :) i bedzie duzy sukces :]

Czekam na pierwsze efekty. Pozdrawiam.

Napisano

po co jakas super maszyna maluszek nasz ukochany chyba by wystarczyl oczywiscie po lekkim (malutkim) tuningu:D:D

Napisano

sikham LOL, w hondzie byla tylko lotka i felgi eXtremalne ;) to chyba nie jest duzo :D, do roboty wezme sie jak skoncze maybacha(tj. tydzien, dwa) i chyba jednak zostane przy ferrari schumacher'a, jakos pojedynek malca z migiem mi sie nie widzi :]

Napisano

Wiśnia wybacz mi ten blad, nie bardzo pamietalem kto wygral, ale wydawalo mi sie ze Viper, ale to nie wazne

czekamy na pierwsze renderki

powodzenia

Napisano

ale pojedynek schumachera w f1 z odrzutowcem juz byl. odzrutowiec najpierw zremisowal na krotkim dystansie a potem wygral na dluzszym. jaki to byl odrzutowiec to nie wiem.

na pewno sa gdzies fotosy z tego.

a moze dac jakas super bryczke typu bugatti verion albo ktroes z ferrari

Napisano

hmm no w sumie to tez nie glupie z tymi veyronami, a moze Alfa brera, albo jakis projekt italdesign, a moze ... jeszcze cos wymysle (to chyba na Top Gear byl ten wyscig ;))

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.