tomeus Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 :) To moja pierwsza bitwa , więc nawet nie licze na wyróżnienie - ale powalcze !! projekt dopiero zaczynam - może wyjdzie coś ciekawego ... pierwszy render myśle że pokaże za 3 może 4 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 hehehe temat pracy nawet ciekawy;);) ehhh moglbys troche napisac o twojej pracy:D zycze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 19 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2005 ja teraz rysuje , robie różne szkice . Sam jeszcze dokładnie nie wiem do końca jak to ma wyglądać ... za 2 dni myśle że pokaże światu jakiś pierwszy próbny renderek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 tomeus -> witam na forum, witam również i w bitwie oraz życzę powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 21 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2005 1 renderek . Modelowałem go z 10 minut a cała reszta zajeła dtugie tyle ... nawet świateł nieustawiałem jakoś ciekawie , textur też niema ... wyszło mało ciekawie , za pare dni objecuje pokazać wam coś znacznie lepszeg:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-M@RTIN- Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Tommy wspaniały pomysł, wogole stary wymiatasz, powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 22 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2005 a no spoko - teraz cały czas nad tym pracuje , i musze powiedzieć że wygląda coraz ciekawiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalik Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 Sorki za Offa, ale opolska scena 3d się rozrasta i wielce mnie to cieszy :D. No, no - czekamy na dalsze apdejty, może być ciekawie...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 hmm gdzie ta swiatynia?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 26 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2005 nie no - Opole to w 3d wymiata :) a ja ostatnio mam bardzo mało czasu na robote w maxie ... i niejestem jeszcze zadowolny z ... z tego czegoś co mi wyszło ... ale pokaze wam kolejny renderek :) ( tylko się nie przestraszcie !! - he he ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 widze ze alienVSpredator ogladales:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi