Siegmar Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 Postanowilem dokonczyc pracke sprzed 1,5 roku ... Mocno inspirowana "making of Creepy Castle" Dona Seegmillera ... http://img37.exs.cx/img37/8656/castle044oz.jpg
Luki Luki Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 No bardzo mocno zeby nie powiedziec ze takie samo, ale ja lubie takie klimaty, wiec wybaczam:D Technicznie to ja sie nie bardzo znam chyba, szkoda ze jednak w tym samym klimacie nie zrobiles czegos bardziej swojego.
smart Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 Ładnie,bardzo podoba mi się niebo,nie wiem tylko czy postać nie jest troche za duża,ale fajnie że dokonczyłeś tę prackę
Piotr Dobosz Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 fajnie to wyglada:) moglbys zrobic z tego jakas animke:)
Marcel Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 staroć panie Siegmar ;] całość fajna i dość klimatyczna, ale niebo jest najlepsze, bardzo mi się podoba. czarnoksiężnik też jest dobry, chociaż, czapę ma jakoś sztywną i wiatrowi się nadto opiera. ;] pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi