Napisano 19 Styczeń 200520 l cześć! :) Postanowiłem podzielić się z wami moimi dokonaniami 2d a przy okazji ujawnić tajemnice mojego avatara ;) rysunek zrobiłem jakiś czas temu, jako projekt na koszulkę dla Butik.pl, niestety, projekt nie przyjął się - sprzedałem tylko jedną sztukę :( wydaje mi się, że pomysł był zbyt odważny / ekstrawagancki i każdy bałby się nosić coś takiego, żeby nie zostać podejrzanym o bycie odmiennej orientacji (faceci) lub mocno wyuzdaną osóbką (dziewczyny). Napiszcie mi co o tym myślicie, będę wdzięczny za wszystkie opinie/komentarze :) Pozdrawiam!
Napisano 20 Styczeń 200520 l sympatyczny. ale na awatarze myslalam ze to czerwone to slad ust kobiecych, teraz nie wiem co to jest.
Napisano 20 Styczeń 200520 l Autor fajny pomysł z tymi ustami :) To czerwone miało po prostu zwraca uwagę na d... takie tam... coś. :) dzięki!
Napisano 20 Styczeń 200520 l oja hehe w avatarze myslałem ze to jest fireball puszczony z tyłka tego pluszaka :P no ale jednak sie mylilem ;)
Napisano 20 Styczeń 200520 l Autor oj kurde, muszę usunąc te czerwone smugi z awataru, bo macie stanowczo złe skojarzenia ;) dzięki!