arcade Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 cześć! :) Postanowiłem podzielić się z wami moimi dokonaniami 2d a przy okazji ujawnić tajemnice mojego avatara ;) rysunek zrobiłem jakiś czas temu, jako projekt na koszulkę dla Butik.pl, niestety, projekt nie przyjął się - sprzedałem tylko jedną sztukę :( wydaje mi się, że pomysł był zbyt odważny / ekstrawagancki i każdy bałby się nosić coś takiego, żeby nie zostać podejrzanym o bycie odmiennej orientacji (faceci) lub mocno wyuzdaną osóbką (dziewczyny). Napiszcie mi co o tym myślicie, będę wdzięczny za wszystkie opinie/komentarze :) Pozdrawiam!
Ania Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 sympatyczny. ale na awatarze myslalam ze to czerwone to slad ust kobiecych, teraz nie wiem co to jest.
arcade Napisano 20 Styczeń 2005 Autor Napisano 20 Styczeń 2005 fajny pomysł z tymi ustami :) To czerwone miało po prostu zwraca uwagę na d... takie tam... coś. :) dzięki!
Talaj Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 oja hehe w avatarze myslałem ze to jest fireball puszczony z tyłka tego pluszaka :P no ale jednak sie mylilem ;)
arcade Napisano 20 Styczeń 2005 Autor Napisano 20 Styczeń 2005 oj kurde, muszę usunąc te czerwone smugi z awataru, bo macie stanowczo złe skojarzenia ;) dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi