Posted January 21, 200520 yr Cześć, jak narazie jest to tylko mały test animacji psiaka. Mam nadzieje że przypomina chodź troszkę psa :P Model zrobiłem w Mayce 6.0 na wzór z video tutka, wkońcu jestem dopiero początkującym amatorem ;P Low poly ale końcowy będzie oczywiście wysmoothowany ;) Ustawienie kamery będzie inne. Ale sama animacja sierściucha już się nie zmieni. Jak narazie nie ma sierści, ale pracuję już nad nią. A tu linczek - http://strony.aster.pl/pepe99/doggieCam2.avi Pozdrawiam
January 21, 200520 yr jest juz calkiem dobrze ale jeszcze te ruchy sa troszke mechaniczne:( pozdrawiam
January 21, 200520 yr poza tym troche za wolne jak np. oderwanie nóg od boxa .... ale fajnie fajnie ...
January 21, 200520 yr Author Dziękuję wszystkim za miłe słowa ;) Oczywiście macie rację co do mechanicznych ruchów :) postaram się je nie co dopracować w wolnej chwili. Narazie jednak pochłoneło mnie osierściuchowywanie tegoż zwierza :P
January 23, 200520 yr Faktycznie robotica :) Raz, że za wolno, a dwa, że animujesz w zasadzie bardzo fragmentarycznie. Jak ruszasz jedną częscią ciała to o innych nie zapominaj :) Niech trochę odżyje ten psiak
January 29, 200520 yr Author Dzięki Kris_R masz rację, no ale dopiero się uczę ;) Postaram się popracować jeszcze nad ruszkami mojego sierściucha ;) Dzięki za komentarze i biorę się do pracy. Pozdrawiam
February 17, 200520 yr Fajnie sie zapowiada. Najwiecej pracy bedzie przy szczegolach (pomimo ze wydaja sie proste do zrobienia) - ale sie nie poddawaj, nie odpuszczaj ! updaty! czeste updaty ! :)