Napisano 21 Styczeń 200520 l Cześć, jak narazie jest to tylko mały test animacji psiaka. Mam nadzieje że przypomina chodź troszkę psa :P Model zrobiłem w Mayce 6.0 na wzór z video tutka, wkońcu jestem dopiero początkującym amatorem ;P Low poly ale końcowy będzie oczywiście wysmoothowany ;) Ustawienie kamery będzie inne. Ale sama animacja sierściucha już się nie zmieni. Jak narazie nie ma sierści, ale pracuję już nad nią. A tu linczek - http://strony.aster.pl/pepe99/doggieCam2.avi Pozdrawiam
Napisano 21 Styczeń 200520 l jest juz calkiem dobrze ale jeszcze te ruchy sa troszke mechaniczne:( pozdrawiam
Napisano 21 Styczeń 200520 l Fajniutki model, animka juz nie bardzo. Bardzo mechaniczny, moze byc zabawka;)
Napisano 21 Styczeń 200520 l poza tym troche za wolne jak np. oderwanie nóg od boxa .... ale fajnie fajnie ...
Napisano 21 Styczeń 200520 l no rzeczywiście ciut mało dynamiczny ten piesek...ale...ale bardzo fajne...;]
Napisano 21 Styczeń 200520 l Autor Dziękuję wszystkim za miłe słowa ;) Oczywiście macie rację co do mechanicznych ruchów :) postaram się je nie co dopracować w wolnej chwili. Narazie jednak pochłoneło mnie osierściuchowywanie tegoż zwierza :P
Napisano 23 Styczeń 200520 l Faktycznie robotica :) Raz, że za wolno, a dwa, że animujesz w zasadzie bardzo fragmentarycznie. Jak ruszasz jedną częscią ciała to o innych nie zapominaj :) Niech trochę odżyje ten psiak
Napisano 29 Styczeń 200520 l Autor Dzięki Kris_R masz rację, no ale dopiero się uczę ;) Postaram się popracować jeszcze nad ruszkami mojego sierściucha ;) Dzięki za komentarze i biorę się do pracy. Pozdrawiam
Napisano 17 Luty 200520 l Fajnie sie zapowiada. Najwiecej pracy bedzie przy szczegolach (pomimo ze wydaja sie proste do zrobienia) - ale sie nie poddawaj, nie odpuszczaj ! updaty! czeste updaty ! :)