Christian Noir Stein Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 A tak sobie dzisiaj w przerwie zrobiłem lekki modelik dla relaksu. Premiera World of Warcraft się zbliża i mnie tak coś naszło: W wolnej chwili dorobię teksturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toshio Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Wygląd geometryczny jest wporządku. Jednak popracuj troche nad textura twarzy bo wygląda sztucznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Model jest bardzo fajny! Co do teksturki, to rozumiem, że może masz taki styl, ale osobiście bym bardziej w nią "zainwestował". Mam na myśli jakąś konkretną teksture tkaniny, włosów, no i tej twarzy, o czym już wspomniał Toshio. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 23 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2005 Tzn obecnie tu eni ma ŻADNEJ teksturki :) Po prostu multi-layered standard material i podstawowe kolorki przed teksturowaniem. Normalnie oczywiście wszystko bęzie oteksturowane - wczoraj tylko tak mnie coś wzięło by go w przerwie zrobić ale na teksturowanie już casu nie starczyło - w tygodniu powinan byc już mapka diffuse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toshio Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 No to nas zaskoczyłeś :). Czekamy na dalsze obrazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Hmm.. Tego się obawiałem :) No cóż, z Toshiem wyszliśmy na frajerów :D A tak poważnie, to zmyliła mnie twarz, a dokładniej oczy, bo wyglądają na teksturowane. Pozostaje poczekać na teksturki. Powodzenie w malowaniu! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi