Napisano 22 Styczeń 200520 l A tak sobie dzisiaj w przerwie zrobiłem lekki modelik dla relaksu. Premiera World of Warcraft się zbliża i mnie tak coś naszło: W wolnej chwili dorobię teksturki.
Napisano 23 Styczeń 200520 l Wygląd geometryczny jest wporządku. Jednak popracuj troche nad textura twarzy bo wygląda sztucznie
Napisano 23 Styczeń 200520 l Model jest bardzo fajny! Co do teksturki, to rozumiem, że może masz taki styl, ale osobiście bym bardziej w nią "zainwestował". Mam na myśli jakąś konkretną teksture tkaniny, włosów, no i tej twarzy, o czym już wspomniał Toshio. Pozdro!
Napisano 23 Styczeń 200520 l Autor Tzn obecnie tu eni ma ŻADNEJ teksturki :) Po prostu multi-layered standard material i podstawowe kolorki przed teksturowaniem. Normalnie oczywiście wszystko bęzie oteksturowane - wczoraj tylko tak mnie coś wzięło by go w przerwie zrobić ale na teksturowanie już casu nie starczyło - w tygodniu powinan byc już mapka diffuse.
Napisano 23 Styczeń 200520 l Hmm.. Tego się obawiałem :) No cóż, z Toshiem wyszliśmy na frajerów :D A tak poważnie, to zmyliła mnie twarz, a dokładniej oczy, bo wyglądają na teksturowane. Pozostaje poczekać na teksturki. Powodzenie w malowaniu! Pozdro