Napisano 19 Kwiecień 200321 l hmm..za niski...za malo tych drzewek...jakos slabe to otoczenie...wszystkeigo nie zakryjesz ta mgla... jescze wiele pracy przed Toba pzodro sory za ostry komentarz...ale life is brutal:][piwo]
Napisano 19 Kwiecień 200321 l A propos tej Kostuchy, to mam wrażenie że jest, że tak się wyrażę sztywna jakby miała kręgosłup ze stali:D Ale to może tylko mi się tak wydaje? Może lepiej by wygladała zgarbiona? I zrób na ziemi jakigoś scattera, czy trawę - chodzi mi o więcej drobiazgów. Pozdrawiam![piwo]
Napisano 20 Kwiecień 200321 l troszke mi to przypomina rolnika który idzie w zimny dzien na pole :D ale fajnie
Napisano 7 Czerwiec 200321 l No to taki Lepper co zamaskowany przez pole idzie do białego domu z kosa na kwaśniewskiego.
Napisano 8 Czerwiec 200321 l Pomysl fajny, podoba mi sie. na razie ta kostucha bardziej smieszy niz straszy :D chociaz moze taki mial byc efekt :) sprobuj albo lepiej wygospodarowac te wielka biala przestrzen (wiecej drzew, krzyzy) albo powieksz kostuche i pokaz ja z bliska :) pozdrowionka [heej]
Napisano 10 Czerwiec 200321 l podoba mi sie klimacik :) modelling w stylu cartoon calkiem niezly chetnie obejrzalabym ta kostuche z bliska :)
Napisano 5 Wrzesień 200321 l Mialbym wata do wielkosci dloni, ktora trzyma kose i dlugosci reki, dlon za malutka, reka dziwnie dluga. ale to nie zmienia faktu, ze calosc ma WYMOWE i chcac niechcac zmusza do zastanawiania sie. Kojarzy mi sie z Kafka lub czyms podobnym, nie moge odnalezc dokladnego skojarzenia. Pozdrowka, mi sie podob
Napisano 6 Wrzesień 200321 l Spoko.. po kolei... moim zdaniem, najważenijsze dla Ciebie będzie wybieranie takich tematów, żebyś mógł doskonalić umiejętności. Póki co idź za ciosem... dobrze trafiłeś na to forum, bo sporo z Ciebie wyciągniemy :) pozdro
Napisano 7 Wrzesień 200321 l Według mnie to ta kostucha trochę zbyt wygładzona, ale może tak chciałeś zrobić