Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może nie nowoczesny, ale ładny.

Kilka słów o pracy. Wykonałem ją w 3 weekendy. Jestem z niej zadowolony. Jedynym pluginem był brazil. Do rozmieszczenia trawy i zboża użyłem Scattera (podziekowania dla FotoAsa

za wykład).

--EDIT--

Obrazek w wiekszej rozdzielczosci. Dzieki Leru za tutoriala. Fakt - trawa rosnie w kepach.

Kraj3h.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm... jak na bajkowy klimat to ok, ale cos z ta kolorystyka jest strasznie nie tak. Moze ta zielen odstrasza i ten blur za zbozem... No i ta chmurka jest fatalna nawet jak na bajkowa, taka rozmazana plama na niebie. Niebo znow zbyt jednolite, za ciemne w stosunku do oswietlenia. Liscie na drzewku sa jakies takie kluchowate bez szczegolow. Popatrz na mur, ile tam dales szczegolow. Poprostu stylistycznie nie pasuja. Byc moze sie myle ale tak odbieram ta prace. Niech wypowiedza sie lepsi.

Gość raminez
Napisano

niebo takie piste ( poza dymkiem ) ktory imituje chmure...a za plotem pusto ...ale moze tak mialo byc???

Napisano

A mi się nawet ta chmurka podoba (tylko torchę za bardzo rozmyta) Najbardziej razi mnie ta tekstura na ziemi. Wygląda jakkby ktoś wylał farbę na kamień.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności