Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzien doberek

A to jest praca ktora zrobilem tuz przed obrazkiem na GSO (Chaos of Total Annihilation, ktora gdzies sie tamjuz paleta po forum:)). Wiecej prac w 3d narazie nie mam(no chyba ze chcece sie posmiac i zobaczyc pierwsze pierwsze rendery:)). Robilem w 3d maxie 6. Wszystko box modelling, renderowalem w mentalu, jeden sky light z hdri, dwa direct lighty.

edit:

a tutaj(link do .avi) jest kamerka latajaca do okola medalionu:) kodowane w XVIDie jak by ktos nie mial przypadkiem, tutaj (link do .exe) wrzucilem instalke(kodek darmowy)

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

ładnie ładnie :) będą z ciebie ludzie mnie się podoba no może ciut można by dopracować ten materiał złota i srebra bo ma chyba za duży połysk i troche zachodzi na alum albo chrom ale tylko troszeczkę jak dlamnie to rewelka!

proste a dopracowane rzeczy bardziej cieszą oko niż setki średnich modeli :)

Napisano

ladne. wlasny pomysl na ksztalt, czy miales jakis wzor?

prawde powiedziawszy podoba mi sie bardziej niz twoja opera, ktora byla zbyt chaotyczna jak na moj gust.

Napisano

Dzieki za odpowiedzi. Ksztalt to moja chora wyobraznia;) freestyle zupelny, ciesze sie ze efekt jest nie najgorszy. To robilem dla siebie, spokojnie, w GSO po pierwsze za wysoko sobie poprzeczke postawilem:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności