skow Napisano 16 Czerwiec 2003 Napisano 16 Czerwiec 2003 ja sie odwoluje do pytania i powiem tak: opowiedzenie sie za TAK/NIE to jest swego rodzaju podpisanie przez nas, obywatelui dokumentu. jak mozna podpisywac dokument nie znajac wszystkich postulatow - waronkow, na ktorych wstepujemy do UE. przeciez do dania referendum nawet nie przetlumaczylismy do konca wszystkich punktow. podaja nam tylko, ze marchewka to owoc i ze jablka musza miec odpowiednia srednice... pierdole takie glosowanie... ale juz jest po wszystkim i moje slowa nic juz nie zmienia :(
bor Napisano 20 Lipiec 2003 Napisano 20 Lipiec 2003 o kurcze ale wyluzowaliscie.... polityke wrzucic do dzialu \'na luzie\' to przesada ;) jesli chodzi o mnie to i tak glosowalem na tak ale bynajmniej nie jestem optymista jesli chodzi o ue. pozyjemy zobaczymy. [boje się][boje się][boje się][boje się][boje się][boje się][boje się][boje się][boje się][boje się][boje się][boje się][boje się][boje się][boje się][boje się][boje się][boje się][boje się]
Traitor Napisano 20 Lipiec 2003 Napisano 20 Lipiec 2003 Nie Dlaczego? Bo prognozy lepszej polski w takim wypadku sa za ok 20-30 lat. Heh dzieki, ale co mi po tym? Dzieci beda mialy lepiej? Brednia jezeli ojciec bedzie zjadany podatkami i cenami jeszcze bardziej niz teraz to dzieci beda mialy calkiem przesrane.
Rekomendowane odpowiedzi