Napisano 25 Styczeń 200520 l Witam, rzadko tu zaglądam z braku czasu... ale wlasnie skończyłem rzeczy do sesji ... ufff a tu pracka na jeden z tematów z projektowania opakowań posdrawiam NOIZZ
Napisano 25 Styczeń 200520 l opakowanie mozna komentowac? (bo wole ;) jak nie to skasuje :) podoba mi sie opakowanie choc bardziej w strone kosmetyku to poszlo niz opakowania kluchów... + ta nazwa. nic tylko "Chanel No. 5" ale ja takie kluski kupuje jak najbardziej. ładne opakowanie (co do obrazka to czern troche go pobrudzila) pozd.
Napisano 25 Styczeń 200520 l ładnie ładnie spoko ale czasem texturki sie sypią . a pomidorek to chyba jest suszony hehe. spoko. pozdrowienia
Napisano 25 Styczeń 200520 l Ladne , podoba mi sie. Przyczepilbym sie do ma materialu pomidora, wyglada jakos tak plastikowo.
Napisano 26 Styczeń 200520 l do przekroju pomidora jest zła tesktura.... masz na przecięćiu zielone kółeczko [tam gdzie urywa się łodyżkę] a przekrój masz jakby był przecięty w... poprzek... materiał gara jset fajny ;)
Napisano 26 Styczeń 200520 l Spoko spoko fajnie ale tj wszyscy TEN POMIDOR ;) Ale ogulnie mi siępodoba
Napisano 26 Styczeń 200520 l Autor dzieki za komentarze - WIEM O POMIDORZE - że jest tylko bonusem i nie dokonca potrzebnym / udanym ;) pozdr.
Napisano 26 Styczeń 200520 l ja się przyczepie jeszcze do tego spagetti, to wygląda jak jakies elektrody :) ale pudełeczka ładniusie
Napisano 26 Styczeń 200520 l pomidorkowi sie pomylilo, w zlym kierunku wyrosl. makaron zrob jasniejszy (lekko przezroczysty). i cienszy powinien byc, chyba ze "No 3" symbolizuje grubosc w milimetrach. widelce z tego co wiem zazwyczaj maja 4 palce, oprocz widelczykow do ciasta. ale moge sie mylic. same pudelka przyjemne, wole takie od tych plastikowych workow.
Napisano 28 Styczeń 200520 l BDB, ale bardzo wskazane jest abyś dodał świato - uzyskał cień, konkretny ! ! !
Napisano 30 Styczeń 200520 l nareszcie cos na forum zaczyna sie dziac bo te samochody to człowieka wykonczyc moga. fajnie tylko ja bym sie przyczepił opakowan wygladaja strasznie sztucznie i kanciato brak jakich kolwiek oznak na tych opakowaniach ludziej reki tzn wiesz czasami jak cos trzymiemy to odruchowo to troszke mozemy przygnie ale mniejsza z tym i tak mnie pewnie nie zrozumiesz ja siebie sam nie rozumiem w koncu 1:30 jest hehe. POMIDOR przyczepiłbym sie tekstury zbyt matowa jest, ta sól wyglada jak smietana ale podoba mi sie szkło i metal. poysł fajny tylko wykonanie na 3 z plusem ale to i tak lepsze niz samochody :( pozdrawiam.