noizz Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 Witam, rzadko tu zaglądam z braku czasu... ale wlasnie skończyłem rzeczy do sesji ... ufff a tu pracka na jeden z tematów z projektowania opakowań posdrawiam NOIZZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 opakowanie mozna komentowac? (bo wole ;) jak nie to skasuje :) podoba mi sie opakowanie choc bardziej w strone kosmetyku to poszlo niz opakowania kluchów... + ta nazwa. nic tylko "Chanel No. 5" ale ja takie kluski kupuje jak najbardziej. ładne opakowanie (co do obrazka to czern troche go pobrudzila) pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolff Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 ładnie ładnie spoko ale czasem texturki sie sypią . a pomidorek to chyba jest suszony hehe. spoko. pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 Ladne , podoba mi sie. Przyczepilbym sie do ma materialu pomidora, wyglada jakos tak plastikowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 gdyby nie ten caly pomidor ty bym sie nie mial czego czepiac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 do przekroju pomidora jest zła tesktura.... masz na przecięćiu zielone kółeczko [tam gdzie urywa się łodyżkę] a przekrój masz jakby był przecięty w... poprzek... materiał gara jset fajny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_kaczka Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 Spoko spoko fajnie ale tj wszyscy TEN POMIDOR ;) Ale ogulnie mi siępodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noizz Napisano 26 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2005 dzieki za komentarze - WIEM O POMIDORZE - że jest tylko bonusem i nie dokonca potrzebnym / udanym ;) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isso Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 No nawet fajniutkie ALE TEN POMIDOR... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 ja się przyczepie jeszcze do tego spagetti, to wygląda jak jakies elektrody :) ale pudełeczka ładniusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 pomidorkowi sie pomylilo, w zlym kierunku wyrosl. makaron zrob jasniejszy (lekko przezroczysty). i cienszy powinien byc, chyba ze "No 3" symbolizuje grubosc w milimetrach. widelce z tego co wiem zazwyczaj maja 4 palce, oprocz widelczykow do ciasta. ale moge sie mylic. same pudelka przyjemne, wole takie od tych plastikowych workow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 BDB, ale bardzo wskazane jest abyś dodał świato - uzyskał cień, konkretny ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 nareszcie cos na forum zaczyna sie dziac bo te samochody to człowieka wykonczyc moga. fajnie tylko ja bym sie przyczepił opakowan wygladaja strasznie sztucznie i kanciato brak jakich kolwiek oznak na tych opakowaniach ludziej reki tzn wiesz czasami jak cos trzymiemy to odruchowo to troszke mozemy przygnie ale mniejsza z tym i tak mnie pewnie nie zrozumiesz ja siebie sam nie rozumiem w koncu 1:30 jest hehe. POMIDOR przyczepiłbym sie tekstury zbyt matowa jest, ta sól wyglada jak smietana ale podoba mi sie szkło i metal. poysł fajny tylko wykonanie na 3 z plusem ale to i tak lepsze niz samochody :( pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi