Napisano 26 Styczeń 200520 l Jedna już się pojawiła w wątku o speed paincie, ale postanowiłem umieścić ją tu jeszcze raz - chyba to nie ładnie, ale mam nadzięję, że państwo adminostwo mi to wybeczy ;] w zasadzie to chyba jednak nie jest przecież speed ;) Tak więc kobita "pożerana przez kudłatą ciemność" i duża głowa :) pierwszy ok.4h drugi niecałe 2. zapoznam się z opiniami chętnie...
Napisano 27 Styczeń 200520 l kobieta pozerana przez kudlata ciemnosc - bardzo ciekawa praca, podoba mi sie. tylko zastanawiam sie czemu te dwie godziny, bo co prawda wyglada dobrze, ale wyglada na cos zrobionego szybko.
Napisano 27 Styczeń 200520 l Autor heh... bo zachodziły w trakcie robienia pewne... nazwijmy to - perturbacje :]
Napisano 27 Styczeń 200520 l Niezły klimat ma pracka, tylko ma tej drugiej cosik jej się ta prawa pierś jakoś wywinęła pod szyję.
Napisano 29 Styczeń 200520 l Klimat dobry wykonanie jeszcze lepsze co wiecej pisac :) A co do piersi to ... hehe nooo to dla mnie jest to pamela ktora podskoczyla ;) Pozdrawiam