Oil Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 Jedna już się pojawiła w wątku o speed paincie, ale postanowiłem umieścić ją tu jeszcze raz - chyba to nie ładnie, ale mam nadzięję, że państwo adminostwo mi to wybeczy ;] w zasadzie to chyba jednak nie jest przecież speed ;) Tak więc kobita "pożerana przez kudłatą ciemność" i duża głowa :) pierwszy ok.4h drugi niecałe 2. zapoznam się z opiniami chętnie...
Ania Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 kobieta pozerana przez kudlata ciemnosc - bardzo ciekawa praca, podoba mi sie. tylko zastanawiam sie czemu te dwie godziny, bo co prawda wyglada dobrze, ale wyglada na cos zrobionego szybko.
Oil Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 heh... bo zachodziły w trakcie robienia pewne... nazwijmy to - perturbacje :]
Oil Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 podesłać ci w większej rozdzielczości? :>
Edi Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 Niezły klimat ma pracka, tylko ma tej drugiej cosik jej się ta prawa pierś jakoś wywinęła pod szyję.
Oil Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 hehe... "wywinęła"... no może trochę faktycznie :)
Baldack Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 ale przynajmniej ksztaltne:D jak idealne implanty:P
Yamakasi Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 Klimat dobry wykonanie jeszcze lepsze co wiecej pisac :) A co do piersi to ... hehe nooo to dla mnie jest to pamela ktora podskoczyla ;) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi