Gość ant-3d Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Witam Ten drewniany krol szachow bedzie jako jedna z postaci na szchownicy. Bedzie to krotka bajka/animacja ktora mam w planach zrealizowac. Piszcie co o nim myslicie :D
polka dot Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 ten krol szachow chyba bardzo sie boi wejsc na szchownice, po wzroku widac ze jest przerazony ;>
arcade Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 fajny, ale ja bym albo pomalował go całego, albo zostawił samą teksturę drewna. i podstawa jakby za duża - śmiesznie będzie wyglądał na szachownicy
Gheed Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Jakoś nie pasuje mi kolor fioletowy z czerwonym w połączeniu z teksturą drewna. I po co temu królowi wogule potrzebna jest taka fioletowo-czerwona błyskawica na klacie? Znacznie lepiej by wyglądał bez niej. Reszta mi się nawet podoba.
Sajrusx Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 ten kolo wygląda jakby właśnie sie zesral...bo jego oczy to wyrażają...troche kańciasty...ale pewnie tak jest jak sie rzeźbi. światło do poprawy. i kolory też fioletowy sie gryzie...z królem hehe
ChaoSMakeR Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 fajnie wyglada jakby byl naprawde wyrzezbiony.
Gość HUSKY Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 no wiesz pomysł fajny tylko z tymi teksturami to poległes. wyczowam tu standardowe materiały maxa i scanline ale mniejsza o render. jak chcesz to animowac bo po tej figurze nie widac zeby ona mogła czym kolwiek ruszac oprocz oczu, no pozaostaje mi zyczyc powodzenia przy animacji czekam na forum na filmik obejrze z przyjemnoscia.
Radus_Keles Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Wyżuć wszystkie tekstury i wstaw je od nowa to będzie fajnie. Sprubuj zrobić całą figurke z drewna.
Rekomendowane odpowiedzi