Skocz do zawartości

Obietk 3d: Drewniany krol szachow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Ten drewniany krol szachow bedzie jako jedna z postaci na szchownicy. Bedzie to krotka bajka/animacja ktora mam w planach zrealizowac. Piszcie co o nim myslicie :D

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

fajny, ale ja bym albo pomalował go całego, albo zostawił samą teksturę drewna. i podstawa jakby za duża - śmiesznie będzie wyglądał na szachownicy

Napisano

Jakoś nie pasuje mi kolor fioletowy z czerwonym w połączeniu z teksturą drewna. I po co temu królowi wogule potrzebna jest taka fioletowo-czerwona błyskawica na klacie? Znacznie lepiej by wyglądał bez niej. Reszta mi się nawet podoba.

Napisano

ten kolo wygląda jakby właśnie sie zesral...bo jego oczy to wyrażają...troche kańciasty...ale pewnie tak jest jak sie rzeźbi. światło do poprawy. i kolory też fioletowy sie gryzie...z królem hehe

Napisano

no wiesz pomysł fajny tylko z tymi teksturami to poległes. wyczowam tu standardowe materiały maxa i scanline ale mniejsza o render. jak chcesz to animowac bo po tej figurze nie widac zeby ona mogła czym kolwiek ruszac oprocz oczu, no pozaostaje mi zyczyc powodzenia przy animacji czekam na forum na filmik obejrze z przyjemnoscia.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności