Napisano 31 Styczeń 200520 l Nie bede sie rozpisywac. Samochod kazdy zna. Oto efekt tygodniowej (z przerwami) robotki. Piszcie co sadzicie:) ps. jakby ktos znal jakas stronke z duzymi fotkami tego autka bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam
Napisano 31 Styczeń 200520 l Autor Marcin na tych zdjeciach co sie oopieram migacz jest bylejaki wiec moj tez tak wyglada heh. chociaz moj tez nie jest za dokladny. traszke gora zle wycieta ale dojda matierialy nie bedzie widac;)... oczywiscie filleciki w niektorych miejscach beda ale teraz ich zrobic nie moge. pozdro edit: dzieki za fotki przydadza sie chociaz sa male:) ale dobra kazda pomoc. Loozack postaram sie tego nie spartolic tak jak to bylo przy audi. Mam nadizeje ze jakies postepy sa hhehe;)
Napisano 1 Luty 200520 l sceleton zrob go jeszcze raz, bo twoj to nie jest migacz od uno ;) pozdrawiam
Napisano 1 Luty 200520 l o co chodzi z tymi "filecikami' czy moglbym sie dowiedziec co to pojecie oznacza...
Napisano 1 Luty 200520 l jesli dobrze wiem to jest to odpowiednik [nie do konca], chamfera, czyli robi z jednego nurba 2
Napisano 1 Luty 200520 l no nie do końca z jednego dwa :) najprościej tłumacząc jest to zeszlifowanie kantów ;) pozdrawiam
Napisano 1 Luty 200520 l hmm sceleton nie chce ci sie? :> nieladnie ;) trzeba sie od poczatku starac i przykadac ;>
Napisano 1 Luty 200520 l Autor no sluchaj takie cos zajelo mi pol dnia:p nie wymagajcie ode mnie biedaczka ze drugi zlozony model w rhino wyjdzie mi idealnie:) staram sie naprawde jak moge!