sCeleTon Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Nie bede sie rozpisywac. Samochod kazdy zna. Oto efekt tygodniowej (z przerwami) robotki. Piszcie co sadzicie:) ps. jakby ktos znal jakas stronke z duzymi fotkami tego autka bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 no prosze, widzę że moją rakiete robisz, powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Trium Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Od Webmastera :: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 pokaz siatke bo cos tam nie pasi przy lewym migaczu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2005 Marcin na tych zdjeciach co sie oopieram migacz jest bylejaki wiec moj tez tak wyglada heh. chociaz moj tez nie jest za dokladny. traszke gora zle wycieta ale dojda matierialy nie bedzie widac;)... oczywiscie filleciki w niektorych miejscach beda ale teraz ich zrobic nie moge. pozdro edit: dzieki za fotki przydadza sie chociaz sa male:) ale dobra kazda pomoc. Loozack postaram sie tego nie spartolic tak jak to bylo przy audi. Mam nadizeje ze jakies postepy sa hhehe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 sceleton zrob go jeszcze raz, bo twoj to nie jest migacz od uno ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 1 Luty 2005 Autor Share Napisano 1 Luty 2005 hehee nieee;( musialbym od nowa robic bok:P nie chce mi sie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 o co chodzi z tymi "filecikami' czy moglbym sie dowiedziec co to pojecie oznacza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 jesli dobrze wiem to jest to odpowiednik [nie do konca], chamfera, czyli robi z jednego nurba 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 no nie do końca z jednego dwa :) najprościej tłumacząc jest to zeszlifowanie kantów ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 hmm sceleton nie chce ci sie? :> nieladnie ;) trzeba sie od poczatku starac i przykadac ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 1 Luty 2005 Autor Share Napisano 1 Luty 2005 no sluchaj takie cos zajelo mi pol dnia:p nie wymagajcie ode mnie biedaczka ze drugi zlozony model w rhino wyjdzie mi idealnie:) staram sie naprawde jak moge! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi