Volorath Napisano 22 Kwiecień 2003 Napisano 22 Kwiecień 2003 Tak naprawde są to kuleczkopodobne obiekty, bo nie wiem jak to nazwać.
Volorath Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Napisano 22 Kwiecień 2003 Zauważyłem ,że może lepszym podłożem byłby stół bo ta czerwona kulka wydaje się wisieć w powietrzu.
TatoTurbo Napisano 22 Kwiecień 2003 Napisano 22 Kwiecień 2003 ten stol zabrardzo sie swieci (stare dechy a lakire fortepianowy ?) kulki bardzo fajne jeszcze duzo uplynie zanim takie bede robil... :D
Volorath Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Napisano 22 Kwiecień 2003 Originally posted by TatoTurbo ten stol zabrardzo sie swieci (stare dechy a lakire fortepianowy ?) kulki bardzo fajne jeszcze duzo uplynie zanim takie bede robil... :D Kulki są zrobione w bardzo prosty sposób! Wykorzystałem tu funkcje scatter. To poprostu geosphere z bardzo małą ilością ścianek, lub hedra otoczona zwykłymi torusami :)
Pablo Napisano 22 Kwiecień 2003 Napisano 22 Kwiecień 2003 skad ja znam te dechy...:D...kuleczki spoko...tylko ze moglbys troche je bardziej rozjanisc...bo cala senka jest troche przyciemnona... pzodr[piwo]
NeZik Napisano 23 Kwiecień 2003 Napisano 23 Kwiecień 2003 a moshe dac jakies insze kolorki bo jakos sie gryzą ;]
SiD Napisano 23 Kwiecień 2003 Napisano 23 Kwiecień 2003 Niom własciwie to oni mają racje te kolory sa wrecz bez obrazy ale do d*** hehe powaga wiesz ciom , daj jedna kulke złota jak ju tak chcesz robic , jedną daj z brązu a jedną srebra moze cos z tego wyjdzie spróbuj ??
Rekomendowane odpowiedzi