Napisano 22 Kwiecień 200321 l Autor Zauważyłem ,że może lepszym podłożem byłby stół bo ta czerwona kulka wydaje się wisieć w powietrzu.
Napisano 22 Kwiecień 200321 l ten stol zabrardzo sie swieci (stare dechy a lakire fortepianowy ?) kulki bardzo fajne jeszcze duzo uplynie zanim takie bede robil... :D
Napisano 22 Kwiecień 200321 l Autor Originally posted by TatoTurbo ten stol zabrardzo sie swieci (stare dechy a lakire fortepianowy ?) kulki bardzo fajne jeszcze duzo uplynie zanim takie bede robil... :D Kulki są zrobione w bardzo prosty sposób! Wykorzystałem tu funkcje scatter. To poprostu geosphere z bardzo małą ilością ścianek, lub hedra otoczona zwykłymi torusami :)
Napisano 22 Kwiecień 200321 l skad ja znam te dechy...:D...kuleczki spoko...tylko ze moglbys troche je bardziej rozjanisc...bo cala senka jest troche przyciemnona... pzodr[piwo]
Napisano 23 Kwiecień 200321 l Niom własciwie to oni mają racje te kolory sa wrecz bez obrazy ale do d*** hehe powaga wiesz ciom , daj jedna kulke złota jak ju tak chcesz robic , jedną daj z brązu a jedną srebra moze cos z tego wyjdzie spróbuj ??