KaTrzy Napisano 22 Kwiecień 2003 Napisano 22 Kwiecień 2003 OK> oto moja 1 praca... jest tam pare bledow ale juz na to patrzec nie moge : ) wiec zamieszczam....
KaTrzy Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Napisano 22 Kwiecień 2003 a tutaj proba krajobrazu....(troche ubogiego...):(
NeZik Napisano 22 Kwiecień 2003 Napisano 22 Kwiecień 2003 hm mczy ten nos nie jest zabardzo kanciaty wszystkie pozostałe części są bardziej owalne niż kwadratowe pozdro jest OK
NeZik Napisano 22 Kwiecień 2003 Napisano 22 Kwiecień 2003 z krajobrazem odrazu lepiej tylko te figurki nie wygląają jak z kamienia w sumie :) są za kańciaste nie ma zadnych szparek dziurek ale rozumiem ze nie kcailo Ci sie bawic :D
KaTrzy Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Napisano 22 Kwiecień 2003 przypominam ze to moja 1 praca! a tutaj daje fotke dla porownania... bo zapomnialem ; )
Pablo Napisano 22 Kwiecień 2003 Napisano 22 Kwiecień 2003 jak na pierwsza pracke to nie mam zastrzezn:)..sam pamietam jakie moje pierwsze pracky wygladaly :P:D pzodr
NeZik Napisano 23 Kwiecień 2003 Napisano 23 Kwiecień 2003 no to zdolny jestes mushe powiedziec ja na poczatku zrobilem skocznie hehe... jak to moshna nazwać skocznią
mORPH Napisano 7 Czerwiec 2003 Napisano 7 Czerwiec 2003 Moja pierwsza pracka nie była nawet warta 1 mb na dysku.....
Krzysztof Kucharz Napisano 8 Czerwiec 2003 Napisano 8 Czerwiec 2003 A mi się to podoba :P :) Fajny pomysł - w zasadzie ciekaw jestem czy był zamierzony, czy też bawiąc się box modelingiem (?) wyszło coś podobnego do główek z Wyspy Wielkanocnej ... ? :)
KaTrzy Napisano 8 Czerwiec 2003 Autor Napisano 8 Czerwiec 2003 Tak pomysł był zamierzony... tutaj jest WiP... http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=3244 mialem jeszcze wczesniejsze screeny z pracy... ale po jej ukonczeniu usunolem i zostawilem tylko finaly render :) Tyle ze na tym moja praca z maxem sie skonczyla ;( nie mam pomyslu ani czasu ... no ale mysle ze sie skonczy sql.. to cos wymysle.. tnx za wpisy
skovron Napisano 8 Czerwiec 2003 Napisano 8 Czerwiec 2003 fajne te posagi, wygladaja jak z kamienia ;) chcialbym je zobaczyc stojace na jakiejs wyspie (jest w tytule ;)) posrod zieleni i innych (zwyklych kamlotow) [rotfl] pozdrowionka !!
KaTrzy Napisano 8 Czerwiec 2003 Autor Napisano 8 Czerwiec 2003 fajnie topic z 22-4-2003 :> a wowczas mialem z 2 komentarze a teraz ożył :) skovron w 3 poscie.. masz sama wyspe :> bez \"zwyklych kamlotow\" a pozatym ta wyspa pod koniec byla wsumie bez drzew :) bo wszytskie zostaly zurzyte do przenoszenia Posągów :> \"Rapanui\" czy jak to sie pisze... fajny film to byl :>
skovron Napisano 8 Czerwiec 2003 Napisano 8 Czerwiec 2003 ok, ok ja jestem \"uwielbiaczem\" sci-fi, paranormal activity, tajemnic zwiazanych z dawno \"wygaslymi\" cywilizacjami :) i dlatego widze w tej pracy dobry temat i ponosi mnie fantazja [killer] pare rzerczy stwarzajacych jakis konkretny klimacik i ... eh :D
Rekomendowane odpowiedzi