Gość barkow Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 Moj pierwszy projekt umieszczony tutaj?! soft: 3dsmax, Photoshop czekam na feedback Bart` image : http://www.digitalvision.prv.pl/home_sm.jpg
Gość barkow Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 zaraz bedzie...walsnie widze ze sie cos nie zamieszcza..pracuje nad tym..chwila moment ?!
polka dot Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 a co to? :o tak ciemno ze nic nie widac btw, witamy na forum ;)
Piotr Dobosz Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 popracuj jeszcze nad tym jest zdecydowanie za ciemnos, dosc slabe teksturki, chodz pracka ma swoj klimat tylko musisz dopracowac ja. pozdrawiam
Leru Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 barkow -> zmień temat na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
MichalNowak Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Praca daje radę, ale jest kilka błędów. Proponuje popracować jeszcze nad światłem, za ciemno, prawie nic nie widać ;] , tekstury desek i gwoździ na górze obrazka, są NIECO za duże, dechy prawie jak drzwi i przybite nitami z budowy, a napis nad pierwszym piętrem jest rozmazany, zmień tam teksturę.
MareG Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Zwykle jadę po forumowiczach, żeby sobie dobrze monitory ustawili ALE tym razem u mnie także mało widać;) Do klasycznego "abandoned place" to temu jeszcze daleko - w duuuużo gorszych ruinach mieszkają dzisiaj ludzie. Co by zmienić - żeby było ciekawiej. Kadr jest małociekawy, żeby już nie brnąć w czasochłonny detal zniszczeń to mógłbyś ten budynkek zrobić odpowiednio dłuższy (tak na kilka ~ kilkanaście klatek) Powstało by wrażenie takiego straszącego-opuszczonego molocha ciągnącego się w nieskończoność (zdecydowana perspektywa w panoramicznym kadrze) z mnóstwem powybijanych i "martwych" okien / okienek, powyginanych poręczy, odrapaniami murów no zdecydowanie graffiti: *nazwa klubu* PANY, ULTRAS, SIWY RZĄDZI, HWDP - przekładów są tysiące! Elewacje stonowane - kol. szary / szaro [brudny] beżowy, ze zniszczeniami, odparzeniami... Natomiast kolor całościowo jeśli występuje w takich obrazach, to zwykle bardziej jako akcent artystyczny (żeby coś tam podkreślić, ująć, nadać jakiś charakter - kwaśny, sepia, brudny...), a żadziej jako własność każdego elementu / przedmiotu - jak to sobie wyrenderowałeś. Witam na forum i życzę dobrej zabawy (nauki?) :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi