Hindus Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Ostatnio znalazłem fajną tapete i wzorując się postanowiłem zrobić logo tego (czytaj "www.max3d.pl" ;) ) portalu - jednocześnie sprawdzając jak wiele potrafią boolean'y w wspaniałym Rhino. Mam to zamiat wyexportować do maxa i zapodać jakąs texturke drewna etc. Dobra tu są screeny a w krótce wrzuce renderki z maxa. K&k mile widziane.
DraB Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Hmm. Mi to M bardziej przypomina D, ale ogólne wrażenie 4.99 / 6
Hindus Napisano 3 Luty 2005 Autor Napisano 3 Luty 2005 Drab to M :P a co do twojego avataru :P to mam fajny link do całej sagii ;)
Bilay Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 logo pierwsza klasa, podoba mi się cała kompozycja. Na początku myślałem ze Tiger1313 wziął się za tuning loga :P Hehehehe
ldr Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 logo bardzo fajne , ale przyczepie sie do tego M jest zbyt nie czytelne
mentaller Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 wspanialy projekt, tylko co ma wspólnego ten tygrys do tego portalu?
Hindus Napisano 3 Luty 2005 Autor Napisano 3 Luty 2005 samo M było by chyba nudne , nie wiem , po prostu tak mi sie spodobało ;)
Traq Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 no fajnie wyszło ... jedynie tylko to m jest mało czytelne tygrysek bardzo ładnie wyszedł :)
Rekomendowane odpowiedzi