Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich

Jestem tu nowy, mam 12 lat, a grafiką interesuję się od pół roku.

Chciałbym przedstawić model Pontiaca TransAma '82 przerobionego według potrzeb serialu "Knight Rider". Proszę nie mówić o błędach bo troche ich jest...

(Aha, proszę moderatora o przeniesienie tego tematu do galerii prac 3d, bo przez pomyłkę umieściłem ten temat w złym forum)

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam na forum !

...o Boze ale ja jestem stary juz niedlugo bede chrzakal jak dziadek stal ale to tak BTW a jesli chodzi o prace to poczatki jak to poczatki... choc nie postarales sie za bardzo. W czym to bylo tworzone ?? Model bardzo prosty, mogles chociaz kika szczegolow jeszcze dorobic. Jakies wnetrze ?? Natomiast najbardziej intryguje mnie to czy to jest wogole render czy widok z view portow ?? Brak jest jakichkolwiek materialow. Mozna przeciez troszke poczytac, popytac i zrobic mu jakis lakierek, normalne szyby itp.

Tak czy inaczej raz jeszce witam i zycze powodzenia w dalszej pracy !

Napisano
  • Autor

No tak najważniejsze: Model robiony w Rhinoceros 2.0. A render w Rhinoceros włąśnie tak wygląda.

Napisano

ehh o ile mi wiadomo sa juz rendery dla Rhinoceros'a (choc glowy sobie urwac nie dam bo nie pracuje w Rhino)to raz a dwa zawsze mozna siateczke wrzucic do max'a i potraktowac np Brazilkiem czy V-Rayem bo ten sposob prezentowania prac troche w oczy kole...

Napisano

o ile dobrze jestem poinformowany to jeszcze nie ma rendera na skale vray'a do rhino :P jedyne i czym czytałem to ze podpisali kontrakt z kolesiami od brazil'a. Pracka ładne a raczej model - możesz pokazac sjatke i zrobic render pod maxem jesli masz takowego ;) pozdro.

Napisano

fajnie mój rocznik weź chociaż wyeksportuj do maxa wyrenderuj chociażby zwykłym scanlinem, a i pokaż siatke

pozdro

Napisano
  • Autor

Niestety 3DS Maxa jeszcze nie mam, ale niedługo skądź się go wykombinuje :)

Siatka- No, ja użyłem tylko funkcji łączenia w rhino, a ten program sam zrobił taki bigos- tak więc pokażę:

KITTsiatka.JPG

Napisano

No.. siatka ;) Jestem pelen podziwu dla Ciebie i trzymaj kciuki.

Powodzenie i nie zniechecaj sie...

Pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.