Gość konrad_89 Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 Oto mój najnowszy model. Wiem że ma wiele buguw więc wskażcie co da się poprawić.
polka dot Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 skoro chcesz poprawiac to dlaczego wrzucasz to do Gallery a nie wipa? ;) bledow jest rzeczywiscie sporo, za okrągłe krawędzie, dziwne drzwi (naokolo szyby) no i pod swiatlem kolo wlotu
Hindus Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 chceic nie znaczy móc ;) modelik moze i fajny ale jek bys pokazał siateczke :D a i troche ci krawedz faluje chyba koło przedniej szyby.
blood_brother Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Z przodu toledo z tylu fiesta. Tak ja to odbieram. A3 na pewno to nie jest. Sporo bledow jest w samej siatce. Sposob podania modelu tez nie jest zachwycajacy.
Orion Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 blood_brother --> hehe fajne porównanie :D ale rzeczywiście model jak w krzywym zwierciadle
blood_brother Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Pogodz sie z tym ze ten model nie jest najwyzszych lotow. EOT Peace
blood_brother Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Czy moglbys wymyslic cos innego niz "zrob lepszy"??
blood_brother Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 CIACH zeby nie bylo ze ublizam. Znasz jakas metode aby sie z toba dogadac??
Marcin Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Konradzie ... Blood chcial wyrazic jedynie krytyke co mu wolno .. to forum gdzie mozna mowic co sie mysli o pracy ... musisz uwzglednic ze krytyka moze byc ostra ... i sa 2 wyjscia .. bedizesz sie wqrzal az nerwicy dostaniesz albo przychylisz sie do komentarzy ;] troche loozu ... ;] model zeczywiscie nie jest najlepszy ... widoczne szczeliny pomiedzy rowkami a szczegolnie w bagazniku ... troche za duzy chamfer dalec bo po MS zrobil sie efekt roztopionej plasteliny ;]
Gość konrad_89 Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Ze mną sie nie da dogadać. Mam 15 lat i 3dmaxa prawie nie znam
Gość konrad_89 Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Z tymi szczelinami to było zamierzone tylko cienie nie wyszły jak trzeba...
blood_brother Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Nikogo nie obchodzi ze masz 15 lat i ledwo co znasz 3ds maxa. Oceniamy efekt twojej pracy a nie ciebie.
Orion Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Jezusicku to co że masz 15 lat a maxa prawie nie znasz. Wystawiłeś model bo chciałeś poznać co ludzie o nim myślą, no to teraz wiesz
blood_brother Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 W pokojowym juz nastroju powiem jeszcze tylko zebys pamietal ze jestes w miejscu publicznym i obowiazuja tu pewne zasady. Odzywki typu "zrob lepszy" gdy nie mozesz sie pogodzic z krytyka modelu nie sa mile widziane. Peace Do postu nizej: To wyobraz sobie ze chcac korzystac z forum i unikac takich sytuacji bedziesz musial sie zmienic.
Orion Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Jak już ponabijsz sobie postów to powiedz bo temat zaraz pójdzie w baniak
Marcin Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 dobra konei cofftopicu panowie ... Konrad ... powaznei ci powiem ... idz sie przespij ... tylko nie traktuj tego jak o atak personalny ... ;] mowie jak najbardziej powaznie ... jeszcze powiesz cos nie odpowiedniego i dostaniesz bana ... na naszym forum jest teraz stan wojenny i Modernatorzy sa wqrzeni ... na przyszlosc kaza krytyka ktora nei jest atakiem co do twojej osoby jest wazna ... nawet najostrzejsza ... zjezdzająca prace na maxa nie jest bez powodu ... wiec przyjmij ją i sprubuj cos z niej wynieść ... jestem tu pewien czas (moze nie tyle co niektore osoby i nie mowil bym tego jezeli by tak nie bylo ... poza tym chyba mowia prawde ... jeszce jedna uwaga ... w kazdym twoim poście jest cos takiego jak [EDYCJA] zamiast pisania jeden post po drugim (co jest rownowazne ze spamem) mozesz edytowac i dodawac ;]
Gheed Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 Ehh, drugi "trans-antlantyk" się robi w tym wontku. Już myślałem, że będzie jakaś super wypas praca, ponieważ tyle postów. Nie znam się na samochodach, ale muszę się zgodzić (Ty Konrad zresztą też), że to Audi nie jest idealne. Ale jeżeli zaczynasz, to jest całkiem nieźle. PS: Ja też mam 15 lat i dopiero co zacząłem Maxa.
Rekomendowane odpowiedzi