Napisano 4 Luty 200520 l Praca dyplomowa.. Imo wiecej bugow niz samej animki ..ale 6 jest .. Tak wyglada real model: winda.jpg A tu animka .. imo 10mb ..wiec jak komus szkoda niech nie ssie .. winda.avi
Napisano 5 Luty 200520 l troszke za duzy chaos... tak, jakby kamera nie nadazala... fruwa wszedzie i ledwo lapie to, co sie dzieje. Lepiej dobrze rozegrac animacje w czasie... zawsze... bo nie wiem jaki byl powod dla takiego tepa? Uznaliscie, ze musicie sie zmiescic z minucie czterdziesci? Ja bym wolal, zeby to mialo nawet 5 minut, a bylo bardziej czytelne. Tak, czy siak, gratuluje obrony pracy dyplomowej :)
Napisano 5 Luty 200520 l mi sie podoba sama animacja elemetów .. co do kamery zgadzam sie z Krisem ja bym materialy dodal zaraz po utworzeniu elemetu w animacji ... a nei na koncu ... sam temat ciekawy ;] milo z emozna sie dowiedziec czegos ciekawego z animacji tym bardziej ze CG przydalo sie tobie w szkole i mozna bylo polaczyc obie rzeczy ;]
Napisano 5 Luty 200520 l animacja elementów fajna, za mały kontrast chyba, no i rzeczywiście kolorki by się wcześniej przydały, albo jakieś zróżnicowanie koloru tekstury ciemniejszy/jaśniejszy, bo ciężko jest dostrzec wiele rzeczy. Poza tym jak już wcześniej było mówione kamera trochę za szybko i chaotycznie. To białe tło na początku mocno wali po oczach. Ale ogólnie nieźle. No i oczywiście fajna winda i gratulacje dyplomu:)
Napisano 17 Luty 200520 l A mi sie bardzo podoba. Widac mnostwo pracy . Mysle ze jak na "szkolnego worka" jest naprawde super!