Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Praca dyplomowa..

Imo wiecej bugow niz samej animki ..ale 6 jest ..

Tak wyglada real model:

winda.jpg

A tu animka .. imo 10mb ..wiec jak komus szkoda niech nie ssie ..

winda.avi

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

troszke za duzy chaos... tak, jakby kamera nie nadazala... fruwa wszedzie i ledwo lapie to, co sie dzieje. Lepiej dobrze rozegrac animacje w czasie... zawsze... bo nie wiem jaki byl powod dla takiego tepa? Uznaliscie, ze musicie sie zmiescic z minucie czterdziesci? Ja bym wolal, zeby to mialo nawet 5 minut, a bylo bardziej czytelne. Tak, czy siak, gratuluje obrony pracy dyplomowej :)

Napisano

mi sie podoba sama animacja elemetów .. co do kamery zgadzam sie z Krisem

ja bym materialy dodal zaraz po utworzeniu elemetu w animacji ... a nei na koncu ...

sam temat ciekawy ;] milo z emozna sie dowiedziec czegos ciekawego z animacji tym bardziej ze CG przydalo sie tobie w szkole i mozna bylo polaczyc obie rzeczy ;]

Napisano

animacja elementów fajna, za mały kontrast chyba, no i rzeczywiście kolorki by się wcześniej przydały, albo jakieś zróżnicowanie koloru tekstury ciemniejszy/jaśniejszy, bo ciężko jest dostrzec wiele rzeczy. Poza tym jak już wcześniej było mówione kamera trochę za szybko i chaotycznie. To białe tło na początku mocno wali po oczach.

Ale ogólnie nieźle.

No i oczywiście fajna winda i gratulacje dyplomu:)

Napisano

A mi sie bardzo podoba. Widac mnostwo pracy . Mysle ze jak na "szkolnego worka" jest naprawde super!