lord_saskybody Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 TAki speed modeling sobie zrobiłem :D prosze o ocene i jesli ktos chce to mu moge podesłac max + texturki :) -> Ma ktos jakies linki do VT o NURBS chyba to bedzie moja nowa miłosc :D
Georgas Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 No no , bardzo ładnie, szczególnie podoba mi sie pierwsza pułeczka , a ten fotel taki jakiś zapadnięty widać że drzemią w tobie duże możliwości Więc zastanów sie nad zrobieniem jakiejś "większej" pracki
masater Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 chyba jestem minimalistą, bo bardzo mi się podoba, takie proste i przejrzyste. najładniejsze te pierwsze póleczki jak dla mnie
lord_saskybody Napisano 6 Luty 2005 Autor Napisano 6 Luty 2005 Thx za pozytywne Ten fotel to moja pruba w NURBS :D :P
DaveBorck Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 Pierwsza-szkoda tych bugów cieni przy ścianie, ale kolorki i kompozycja spox. W drugiej pracy drewno prześwietlone. A w trzeciej ładnie by grały area shadows
dom_in Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 Kurcze.. Fajne. Jka na tak mala prake calkiem zywe i mile dla oka :) Moze jakas scenka z tego bedzie...
Hindus Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 fajne, pierwsza półeczka wymiata !! będziesz robił jakies pomieszczenie ?
lord_saskybody Napisano 6 Luty 2005 Autor Napisano 6 Luty 2005 co do pomieszczenia to być moze :D a mam troche problem z proporcjami Thx4R
masater Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 mi się zdaje czy te szybki są czerwone, jak dla mnei nie pasuje ten kolor , ale dorób jescze zawiasy jeśli są uchylane :)
curka Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 a mebelki z wlasnej glowy czy z cudzej? tak tylko pytam przez ciekawosc, bo bardzo mi sie podobaja :) no i obowiazkowo musi powstac z tego caly pokoj :] pozdro
lord_saskybody Napisano 6 Luty 2005 Autor Napisano 6 Luty 2005 dzieki własnie zamierzam zrobic pokój tylko wpierw pokolei furniturke zrobie :D tuaj swiezy update'ik podwiezana lampa do sufitu jesli chodzi "curuś" :D to mebelki z głowy update :D /troche zacienkie te linki :( zrobiłem /
curka Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 no to widze ze glowa pracuje jak trza ;] oraz czekam na pokoik umeblowany
lord_saskybody Napisano 7 Luty 2005 Autor Napisano 7 Luty 2005 witam tak mnie nakłoniliscie ze cos zrobiłem :D oto renderki :D / musze cos poczytac o lighting bo :( /
lord_saskybody Napisano 7 Luty 2005 Autor Napisano 7 Luty 2005 Witam ponownie sorry endżory ze tak zamieszczam nie wszytko w jednym poscie ... oto nowy produkt do scenki "Fotel DU"
Leru Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 lord_saskybody -> zmień temat wątku na zgodny z regulminem http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
Georgas Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 Widze że sie wziąłeś ostro do roboty barszo, fajny ten fotel, pracuj bo nieźle ci idzie
blopy Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 1 polka z pierwszego renderu ma porazkowe cienie :D. wyglada jakby wisiala w powietrzu pol metra od sciany. 2 render pierwszej polki juz duzo lepszy, bo ujecie inne ale to samo z cieniami w srodku. ogolnie fajne jak na speeda :>. edit, nie zauwazylem pomieszczen i w zwiazku z tym pytam, czemu robisz od razu oswietlenie? no ale skoro juz zrobiles to nawiaze do cieni poraz n w tych pokoikach - leza, przynajmniej na pierwszych dwoch renderach :>. pozdro
lord_saskybody Napisano 7 Luty 2005 Autor Napisano 7 Luty 2005 Blopy to nie jest koncowy efekt ja dopiero 2-3 miechy w maxie i sie nieznam zabardzo teraz sie ucze modelowac a swiatło&rendering patrze tj. w tutkach czy cos co nie :P mały update --> narazie sie przestac czepiac swiateł ... tylko modeling jesli juz ...
Hindus Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 sorry ze pytam ale chyba dache tam nei ma zamontowanego nie ?? bo ten cien na 2ren wygląda jak by powstał od direct'a umieszczonego gdzies wysoko który daje światło na sciane. Jest tam dach ?
lord_saskybody Napisano 8 Luty 2005 Autor Napisano 8 Luty 2005 Dach specljalnie ukryłem poniewaz chciałem wszytko widziec jasno i szybkie renderki mieć.. co do swiatła to mógłbys powiedziec cos przez gg :D był bym wdzieczny UPDATE "meble do kuchni #02"
Rekomendowane odpowiedzi