Hindus Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 Takie jkies krzesło ;) powinno byc w spidzie ale dałem tutaj
tronki5 Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 Dla mnie bomba,tylko to tak troche dziwnie wyglada,bo ten materac nie trzyma sie ramy,moze zrob jakies zaczepy czy cos?Ale ogolnie bardzo ladne^^
Ania Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 nie jestem pewna co do wygodnosci tego krzesla, za dlugie zeby zgiac kolana i za krutkie zeby stopy oprzec. brakuje tez wglebienia na dupe. wyglada dosc ciekawie, tylko zmien troche polozenie czerwonych walkow.
Hindus Napisano 7 Luty 2005 Autor Napisano 7 Luty 2005 A kto powiedziałze wewnątrz materaca nie ma poprowadzonych rurek ;) a tu taki mały test szybkości vray'a.
tronki5 Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 Może i są^^ ale jakby byly widoczne to by troche inaczej wygladalo,ale to tylko moje zdanie:]
Dr0cK Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 heh no no hindus...nawet niezle... tylko mam pytanie ? czy ten bialy kolor na czerwonym materiale to Caustic czy Reflect .. ? bo tak dziwnie wyglada...
Georgas Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 hehe bardzo ładne krzesełko a właściwie krzesełka :P Fajnie to wygląda
polka dot Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 drock wydaje mi sie ze ani jedno ani drugie ;> raczej velvet ;> fajne krzeselko ale pewnie niewygodne ;)
Rekomendowane odpowiedzi