Napisano 24 Kwiecień 200322 l Cześć czy jest jakaś opcja że po połączeniu attach z edit mesh albo coonect moza je rozdzielić oczywiście poza Undo. Coś w stylu że wyżuca wszystkie obiekty na jakąś listę albo cos takiego
Napisano 24 Kwiecień 200322 l hmm...wiesz zaznaczasz te polygony ktorch nie chcesz...i naciskasz DELETE :D:D hehe a powaznie mowiac to nie wiem:/ pozdr
Napisano 25 Kwiecień 200322 l nie wiem o co Ci dokladnie chodzi, ale jst cos takieo jak dettach (czy jakos tak): zaznaczasz face\'y, kllikasz dettach i zapisujesz je jako oddzielny mesh (o ile dobrze pamietam). podobnie dziala tez (aczkolweik nie jestem pewien bo dawno tego nie robilem) taka opcja: masz wlaczony tryb move i klikasz (nie przesuwasz!) polygony z wcisnietym klawiszem shift, max o cos zapyta a Ty musisz o ile pamietam wybrac opcje zapisania do innego mesha. to chyba tyle. mam nadzieje ze pomoglem choc nie do konca jestem pewien czy Cie dobrze zrozumialem pa
Napisano 26 Kwiecień 200322 l Dokladnie tak jak Alcor napisal - przeciwienstwem Attach jest Detach, pozwala z elementow, poligonow lub facow zrobic nowy obiekt przez ich oddzielenie (trzeba im nadac wtedy nazwe).
Napisano 27 Kwiecień 200322 l po polaczeniu 2 obiektow attaczem to one staja sie oddzielnymi elementami. zaznacz je i nacisnij detacz. PABLO: naprawde nie wiedziales jak to zrobic???