gordon13 Napisano 24 Kwiecień 2003 Napisano 24 Kwiecień 2003 Cześć czy jest jakaś opcja że po połączeniu attach z edit mesh albo coonect moza je rozdzielić oczywiście poza Undo. Coś w stylu że wyżuca wszystkie obiekty na jakąś listę albo cos takiego
Pablo Napisano 24 Kwiecień 2003 Napisano 24 Kwiecień 2003 hmm...wiesz zaznaczasz te polygony ktorch nie chcesz...i naciskasz DELETE :D:D hehe a powaznie mowiac to nie wiem:/ pozdr
Alcor Napisano 25 Kwiecień 2003 Napisano 25 Kwiecień 2003 nie wiem o co Ci dokladnie chodzi, ale jst cos takieo jak dettach (czy jakos tak): zaznaczasz face\'y, kllikasz dettach i zapisujesz je jako oddzielny mesh (o ile dobrze pamietam). podobnie dziala tez (aczkolweik nie jestem pewien bo dawno tego nie robilem) taka opcja: masz wlaczony tryb move i klikasz (nie przesuwasz!) polygony z wcisnietym klawiszem shift, max o cos zapyta a Ty musisz o ile pamietam wybrac opcje zapisania do innego mesha. to chyba tyle. mam nadzieje ze pomoglem choc nie do konca jestem pewien czy Cie dobrze zrozumialem pa
Jaros Napisano 26 Kwiecień 2003 Napisano 26 Kwiecień 2003 Dokladnie tak jak Alcor napisal - przeciwienstwem Attach jest Detach, pozwala z elementow, poligonow lub facow zrobic nowy obiekt przez ich oddzielenie (trzeba im nadac wtedy nazwe).
robczan Napisano 27 Kwiecień 2003 Napisano 27 Kwiecień 2003 po polaczeniu 2 obiektow attaczem to one staja sie oddzielnymi elementami. zaznacz je i nacisnij detacz. PABLO: naprawde nie wiedziales jak to zrobic???
Rekomendowane odpowiedzi