krzysiek1712 Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Mam problem z maxem, otoz nie widac viewportow :( (nie umiem tego wyjasnic wiec screena zamieszczam). Moj sprzet: -Duron 1Ghz -Geforce 2mx -256 Ram -WindowsXP + servicepack2 -3dstudio 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1712 Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 Mam problem z maxem, otoz nie widac viewportow :( (nie umiem tego wyjasnic wiec screena zamieszczam). Moj sprzet: -Duron 1Ghz -Geforce 2mx -256 Ram -WindowsXP + servicepack2 -3dstudio 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1712 Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 dziekuje bardzo za pomoc juz wszystko ok, a chcialem juz service packa wyrzucac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1712 Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 dziekuje bardzo za pomoc juz wszystko ok, a chcialem juz service packa wyrzucac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość portobello Napisano 25 Wrzesień 2013 Share Napisano 25 Wrzesień 2013 Witam, jestem początkująca w 3dstudio maxie i mam problem z nim. Musiałam przeinstalować system i zainstalować na nowo 3dsmaxa 2010. Jak go otwierałam wyskakiwała mi informacja że niespodziewanie został zamkniety, wiec doinstalowałam service packa 1 i 2. Otwiera się tylko, że widzę w viewportach swój pulpit. Nie jest to wina kompa bo ta sama wersje miałam wczesniej i działa bez zarzutów. Błagam o pomoc, bo instalowałam 3ds juz tyle razy ze szkoda mówic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 26 Wrzesień 2013 Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Może w menu customize -> preferences -> viewports ->choose driver zmień sterownik odpowiedzialny za wyświetlanie. Może być też tak, że sterownik karty grafiki wymaga aktualizacji. Jeżeli instalowałaś na nowo windows to sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość portobello Napisano 26 Wrzesień 2013 Share Napisano 26 Wrzesień 2013 dokładnie tak, wystarczyło zmienić driver i 3dsmax działa, tylko nie wiem czemu jest jakoś dziwnie rozciągniety, tak że materialy muszę włączać z klawiatury M bo nie widze ikonki. Dziękuję za pomoc - - - Połączono posty - - - wystarczyło zmienic rozdzielczośc kompa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi