GRIFI Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Stwierdziłem ze musz sie nauczyć modelować splainami, no i wpadłem na pomysł ze zrobie sobie autko :D... ALE to nie był to chyba udany pomysł tak do końca bo coś cieńko mi idzie ;/ Widze ze są błedy ale tak naprawde nawet nie wiem jak je naprawić ;/.. moze jakieś propozycje?? a moze nie jest jeszcze wszystko stracone tzn. jak przerobie to sobie na poly to wtedy łatwiej da sie to poprawić :)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 skad pomysl na splajny? bez obrazy ale jest tragicznie ;> mam nadzieje ze sam to widzisz.. pozdro ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRIFI Napisano 11 Luty 2005 Autor Share Napisano 11 Luty 2005 No wlasnie widze ze jest tragicznie no i jakieś propozycje?? czy to tego po prostu trzeba mieć talent plastyczny... No a splajny jakoś tak same wyszły.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 najlepiej zostaw splajny w spokoju;) i zacznij modelowac polymodelingiem taka moja rada........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi