Napisano 10 Luty 200520 l Wymiatasz stary wszystkich swoim postem, jest nieprzeciętny, normalnie nie widziałem czegoś takiego nawet na CGtalku, powodzenia:)
Napisano 11 Luty 200520 l Witaj crayfish Wyrąbiste,bardzo mi sie podoba w 100% strzał w dyche z uchwyceniem charakteru postaci.super!:).tylko tło do bani
Napisano 11 Luty 200520 l Oszzz ty... a myślałem, że oryginalne pomysły skończyły się już parę miesięcy temu. Świetne. Tylko to tło... ale charakter postaci - no bajer.
Napisano 11 Luty 200520 l nad tlem sie zastanwiam i rozwazam jakie otoczenie sprzajajało by atmosferze ( dachy(jako kurek na dachu)lub reszta brac ptasia - wiejska lub kilka chmurek czy tez krajobraz wijeski albo nie wiem co :D no jeszcze nie wiem czekam na olsnienie, tymczasem posdrawiam
Napisano 12 Luty 200520 l czekam na postępy ,ciekawe jak się to rozwinie. a może tło w stylu: - jakiejś sali bankietowej dla vipów ,cygaretki, kabaretki i wysokie nosy z binoklami - stylizacja na lata 30-40 w kapeluszu jest git myśle że warto to kontynuować w tle -lub zwykłe ptasie miastowe skrzyżowanie a wokół ptaki o ubogim upierzeniu patrzące na oświeconego i "lepszego" bardziej od nich dumnego miastowego ptaka ;) Twoja wizja tła też może być ciekawa. Pozdrawiam