aniablue Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 Max-em "bawię" się od półtora roku, narazie to jeszcze raczkowanie...ale chyba nie jest aż tak źle??:)Pozdrawiam wszystkich odwiedzających!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1712 Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 bizuteria ladna, schodki troszke mniej ale troszke male te obrazki zeby dokladnie zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Krakowiak Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 witam Aniu!! "wizja świata" hmm... cóż to za wizja? nawet fajne i proste za razem(ta lalka mi sie podoba). klimat tez niczego sobie. biżuterie już widziałem, wiec znasz moje zdanie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 ale sie tych an namnozylo, juz 3. przy bizuterii z glow efektem to mocno przedobrzylas, i troche zbyt niebiesko jak na mnie. lalka ma przyjemny klimat, ewentualnie mozna by dodac volume swiatelko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 Witam! Szkoda ze rendery takie male... schody mi sie podobaja...maja cos w sobie...zajmujesz sie takze fotografia ?? swietnie dobrana glebia ostrosci..mozna by sie tej lalki przyczepic ale ta scena ma cos w sobie bizuteria...ehh jakos nie bardzo przypadla mi do gustu..sposob prezentacj troche taki "kiczowaty" Pozdrawiam i powodzenia w dalszej pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 Vitam. 1. Wieksze rendery :)... W bizuterii to szczerze mowiac nie widac zadnego detalu. Naprawde, pochwal sie tym czego dokonalas. Bo tak, sie napracowalas, a tego nie widac :) 2.Bizuteria mi sie podoba, ocenilem na tyle ile widze ;). Efekty odblaskow powinny byc troche bardziej wyraziste i mniejsze. 3.Schody... scena ma potencjal. Dobrze by bylo gdyby byla calkowicie czarnobiala, albo laleczka mocno czerwona (taki akcent sceny). Ogolnie jest pozytywnie. 4. "...ale chyba nie jest aż tak źle??:)"... nie, nie jest az tak zle :). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniablue Napisano 12 Luty 2005 Autor Share Napisano 12 Luty 2005 Bardzo dziękuję za wszystkie uwagi i sława uznania. Postaram się wziąć pod uwagę każdą Waszą poradę i ulepszyć moje sceny. Umieszczę też moje wcześniejsze prace, może wtedy będzie Wam jeszcze łatwiej ustalić jakie błędy popełniam rutynowo i co wszczególności w moich pracach razi. Buziaki ogromne dla Was. Do przeczytania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniablue Napisano 12 Luty 2005 Autor Share Napisano 12 Luty 2005 Wiadomośc do "Archangel" Tak zajmuję się także fotografią, dokładnie od prawie 8 lat. Zapraszam Cię na http://portfolia.artserwis.pl/A4805X2094, gdzie można obejrzeć moje prace z różnych dziedzin sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 biżuteria ciekawa ale ten niebieski kolor drażni i wydaje sie to dosyć odpustowe - ale jubilerem to ja niejestem więc mnie nie słuchaj:p - na lalach sie za to znam:) i wydajem mi dosyć ostro "skefana"...daj większy render to będzie można powiedzieć coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi