Napisano 11 Luty 200520 l Max-em "bawię" się od półtora roku, narazie to jeszcze raczkowanie...ale chyba nie jest aż tak źle??:)Pozdrawiam wszystkich odwiedzających!!!
Napisano 11 Luty 200520 l bizuteria ladna, schodki troszke mniej ale troszke male te obrazki zeby dokladnie zobaczyc
Napisano 11 Luty 200520 l witam Aniu!! "wizja świata" hmm... cóż to za wizja? nawet fajne i proste za razem(ta lalka mi sie podoba). klimat tez niczego sobie. biżuterie już widziałem, wiec znasz moje zdanie. pozdrawiam
Napisano 11 Luty 200520 l ale sie tych an namnozylo, juz 3. przy bizuterii z glow efektem to mocno przedobrzylas, i troche zbyt niebiesko jak na mnie. lalka ma przyjemny klimat, ewentualnie mozna by dodac volume swiatelko.
Napisano 11 Luty 200520 l Witam! Szkoda ze rendery takie male... schody mi sie podobaja...maja cos w sobie...zajmujesz sie takze fotografia ?? swietnie dobrana glebia ostrosci..mozna by sie tej lalki przyczepic ale ta scena ma cos w sobie bizuteria...ehh jakos nie bardzo przypadla mi do gustu..sposob prezentacj troche taki "kiczowaty" Pozdrawiam i powodzenia w dalszej pracy :)
Napisano 11 Luty 200520 l Vitam. 1. Wieksze rendery :)... W bizuterii to szczerze mowiac nie widac zadnego detalu. Naprawde, pochwal sie tym czego dokonalas. Bo tak, sie napracowalas, a tego nie widac :) 2.Bizuteria mi sie podoba, ocenilem na tyle ile widze ;). Efekty odblaskow powinny byc troche bardziej wyraziste i mniejsze. 3.Schody... scena ma potencjal. Dobrze by bylo gdyby byla calkowicie czarnobiala, albo laleczka mocno czerwona (taki akcent sceny). Ogolnie jest pozytywnie. 4. "...ale chyba nie jest aż tak źle??:)"... nie, nie jest az tak zle :). Pozdrawiam.
Napisano 12 Luty 200520 l Autor Bardzo dziękuję za wszystkie uwagi i sława uznania. Postaram się wziąć pod uwagę każdą Waszą poradę i ulepszyć moje sceny. Umieszczę też moje wcześniejsze prace, może wtedy będzie Wam jeszcze łatwiej ustalić jakie błędy popełniam rutynowo i co wszczególności w moich pracach razi. Buziaki ogromne dla Was. Do przeczytania:)
Napisano 12 Luty 200520 l Autor Wiadomośc do "Archangel" Tak zajmuję się także fotografią, dokładnie od prawie 8 lat. Zapraszam Cię na http://portfolia.artserwis.pl/A4805X2094, gdzie można obejrzeć moje prace z różnych dziedzin sztuki.
Napisano 12 Luty 200520 l biżuteria ciekawa ale ten niebieski kolor drażni i wydaje sie to dosyć odpustowe - ale jubilerem to ja niejestem więc mnie nie słuchaj:p - na lalach sie za to znam:) i wydajem mi dosyć ostro "skefana"...daj większy render to będzie można powiedzieć coś więcej