Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Max-em "bawię" się od półtora roku, narazie to jeszcze raczkowanie...ale chyba nie jest aż tak źle??:)Pozdrawiam wszystkich odwiedzających!!!

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

witam Aniu!!

"wizja świata"

hmm...

cóż to za wizja?

nawet fajne i proste za razem(ta lalka mi sie podoba). klimat tez niczego sobie.

biżuterie już widziałem, wiec znasz moje zdanie.

pozdrawiam

Napisano

ale sie tych an namnozylo, juz 3.

przy bizuterii z glow efektem to mocno przedobrzylas, i troche zbyt niebiesko jak na mnie.

lalka ma przyjemny klimat, ewentualnie mozna by dodac volume swiatelko.

Napisano

Witam!

Szkoda ze rendery takie male...

schody mi sie podobaja...maja cos w sobie...zajmujesz sie takze fotografia ?? swietnie dobrana glebia ostrosci..mozna by sie tej lalki przyczepic ale ta scena ma cos w sobie

bizuteria...ehh jakos nie bardzo przypadla mi do gustu..sposob prezentacj troche taki "kiczowaty"

Pozdrawiam i powodzenia w dalszej pracy :)

Napisano

Vitam.

1. Wieksze rendery :)... W bizuterii to szczerze mowiac nie widac zadnego detalu. Naprawde, pochwal sie tym czego dokonalas. Bo tak, sie napracowalas, a tego nie widac :)

2.Bizuteria mi sie podoba, ocenilem na tyle ile widze ;). Efekty odblaskow powinny byc troche bardziej wyraziste i mniejsze.

3.Schody... scena ma potencjal. Dobrze by bylo gdyby byla calkowicie czarnobiala, albo laleczka mocno czerwona (taki akcent sceny). Ogolnie jest pozytywnie.

4. "...ale chyba nie jest aż tak źle??:)"... nie, nie jest az tak zle :).

Pozdrawiam.

Napisano

Bardzo dziękuję za wszystkie uwagi i sława uznania. Postaram się wziąć pod uwagę każdą Waszą poradę i ulepszyć moje sceny. Umieszczę też moje wcześniejsze prace, może wtedy będzie Wam jeszcze łatwiej ustalić jakie błędy popełniam rutynowo i co wszczególności w moich pracach razi. Buziaki ogromne dla Was.

Do przeczytania:)

Napisano

biżuteria ciekawa ale ten niebieski kolor drażni i wydaje sie to dosyć odpustowe - ale jubilerem to ja niejestem więc mnie nie słuchaj:p - na lalach sie za to znam:) i wydajem mi dosyć ostro "skefana"...daj większy render to będzie można powiedzieć coś więcej

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności