Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nooo.. na moje to będą z Ciebie ludzie. Jak ja bym po 2 tyg. takie renderki sobie robił to teraz... uhuhuuuu... aż strach pomyśleć :). Powodzenia w pracy.

Napisano
  • Autor

to nie jest bug ale wajha do blokowania broni(tak przypuszczam :P)ale nalozylem na nia ta sama teksture(teksturki mi nie wychodza a ta jeszcze na szybko robiona :P) i nie widac tego dokladnie heh

Napisano

concept czy robione z referkami? Jak byly referki to pokaz a co do tej wajchy to nie jestem pewien :>, wiec pokaz siateczke

Napisano

Fajnie Ci idzie , ja proponowałbym byś narazie dał sobie spokój z teksturami i porobił jeszcze parę surowych modeli dla wprawy ( koniecznie korzystaj z referencji )

Napisano
  • Autor

tak.byly referki zarzuce linka ,a co do siatki to nie bardzo mam pomysl jak ja wrzucic tzn. strzelilbym print screen w maxie ale niestety(nie wiem czemu) ta opcja u mnie nie dziala :(.

Obiecany link:

http://www.classicairsoft.net/images/Mac10/mac10-1.jpg

http://www.classicairsoft.net/images/Mac10/mac10-4.jpg

Troche odskoczylem od oryginalnego wygladu , ale coz to dopiero poczatki i nie chcialem sie zameczyc :) a przy okazji jaki polecacie sposob na tan pret z tylu ??probowalem linia krzywa i potem ta opcja w compound object(lathe??)

ale jakos nie bardzo mi to wyszlo.pozdro

Napisano

Wydaje mi się, że żeby zrobić ten pręt wystarczy jak zrobisz renderowalnge spline'a o odpowiedniej grubości.

Napisano
  • Autor

no napisalem ze probowalem ale nie bardzo udalo mi sie go ustawic i chodzi mi o jakis inny sposob(jezeli jest jakis)

zreszta niewazne niepotrzebnie to zaczolem bo to w koncu dzial finished works

Napisano

A co tu ustawiać? Rysujesz odpowiedniego splajna, zaznaczasz w nim renderable, ustawiasz grubość i ilośc ścianek i tyle, nie musisz się bawić lathe ani żadnym innym modyfikatorem.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.