motyll Napisano 25 Kwiecień 2003 Napisano 25 Kwiecień 2003 Może ktoś z was wie czy GeForce4MX440 obsługuje DX9. Chodzi mi o to czy warto instalować Service Packa do Maxa5.1 obsługującego Dx9. dzieki
Tomasz Kucharz Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 directx 9 jest obsługiwany w pełni dopiero od radeona 9500 w góre - człowieku zmien karte albo DirectX bo bedziesz miał wolniej zamiast szybciej ja mam karte GF 4 TI 4200 128 DDR agp 8x - zapłaciłem za nią prawie 800 zł. - i onia niestety też nie obsługuje DX9 POZDRAWIAM
bartonfink Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 GeForce4MX440 TO TROSZECZKE PODRASOWANA WERSJA GeForce2 , nacioles sie na zagrywke nvidia Niedosc ze wersja MX nie obsluguje wiekszosci efektow (pixel vertex shader np) to sa o wiele wolniejsze od wersji TI
mORPH Napisano 7 Czerwiec 2003 Napisano 7 Czerwiec 2003 Zgadza się nVidia ma kolosalne problemy ze wspomganiem DX9. Jednak gdzie używasz takiego wspomagania??? W grach?? Jeśli tak to chyba forum pomyliłeś... A jeśli w maxie to po prostu zmień na o niebo lepsze OpenGL i tyle!
Rekomendowane odpowiedzi