aniablue Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 To moja kolejna praca, ale o wiele wcześniejsza niż moje już wystawione na tym forum...
Tomek Kosiorek Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 fajne kolorki takie.....ale kompozycja jakos nie taka
aniablue Napisano 14 Luty 2005 Autor Napisano 14 Luty 2005 Tzn. w jakim sensie nie taka, jeżeli coś razi to napisz dokładnie jak nie taka...
Ania Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 brakuje stolika, mysle ze cienie pod meblami zbyt ostre, i cos bym dala na sciane (obraz) zeby nie bylo tak pusto. takze jakas roslina doniczkowa by poprawila scene. nie da sie wiekszego obrazka dac? postawilabym meble bardziej krzywo (nierownolegle do sciany, raczej w kolko naokolo stolika). same meble przyjemne.
curka Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 zgadzam sie za ania.zwlaszcza co do ustawienia mebli.teraz sa zupelnie 'niezyciowo' porozstawiane. no i jedna rzecz mnie zastanawia - swiatlo bardzo dziwnie pada tam z tylu, tak z boku i w sumie nie wiadomo skad. poprzestawiaj troche, popraw swiatlo i bedzie dobrze, bo naprawde mebelki fajne i kolory przyjemne. pozdro :]
buczer Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 ot: a co to za babska solidarnosc? i to w walentynki...a fe. ;) imho swiatlo i super materialy nic nie pomoga jak jest nieciekawa scena (chyba). edit: zreszta swiatlo jest fajne materialy tez. tylko kanapy strasznie brzydkie.
Ania Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 piotrusiu nie podskakuj, bo sie jeszcze babska solidarnosc zwroci przeciwko tobie.
aniablue Napisano 15 Luty 2005 Autor Napisano 15 Luty 2005 hmmm. w kwestii wyjaśnienie - to nie jest pomieszczenie mieszkalne, układ kompozycyjny odpowiada raczej zdjęciu do katalogu, np. mebli KLER, nim się zresztą inspirowałam...ale dziękuję za uwagi i porady, sa dla mnie berdzo cenne...
streaker Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 jakby te cienie pod meblami byłu delikatniejsze to jak dla mnie bardzo ładnie, wiecej nie moge powiedziec, bo mało widać na tym obrazeczku ;)
pan Edek Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 mnie sie nie podoba, nie miałes lepszego designu? jak tak lubisz robić sofy to moge przesłać ci fajniejszy design...
Rekomendowane odpowiedzi